My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Νίκη και θέαμα από τις Ελπίδες του Αλέξανδρου

Στο παιχνίδι – ντέρμπι της αγωνιστικής που διεξήχθη στο Πολύκαστρο , ανάμεσα στον τοπικό Α.Ο.Κ. ( Β´ομάδα της Ακαδημίας Α.Ε. Πολυκάστρου) και τις Ελπίδες Κιλκίς (Β´ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρου Κιλκίς), την Κυριακή 20/11/16 και στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β´ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, απόλαυσαν γκολ και θέαμα για ακόμη μια φορά όσοι παρακολούθησαν την Μικρή ομάδα του Κιλκίς.

alexandros-bΟι Ελπίδες παρουσίασαν ενα πολύ όμορφο σύνολο και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο δεν άφησαν περιθώρια αντίστασης στην αξιόμαχη ομάδα του Πολυκάστρου, και απέδειξαν για μια ακόμη φορά την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Α.Ο.Κ. στο εναρκτήριο λάκτισμα και στο πρώτο κλέψιμο της μπάλας από τους πιτσιρικάδες των Ελπίδων , σε μία υποδειγματική αντεπίθεση , την πρώτη του αγώνα , με καταπληκτική αλλαγή παιχνιδιού από τον έξω αριστερό διάδρομο από τον Νάνο  στον μέσα  δεξιά , ο Παπαδόπουλος Χρ. Βρέθηκε αντιμέτωπος με τον προσωπικό του αντίπαλο τον όποιον πέρασε στο ένας με ένα και πλάσαρε υποδειγματικά πάνω από τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα , μόλις στο 1’30’’, πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στην κατηγορία και σε πρωτάθλημα ανδρών.

Η ομάδα του Α.Ο.Κ. προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ και να απειλήσει την εστία των Ελπίδων αλλα οι προσπάθειες δεν ήταν και οι καλύτερες και δεν είχαν στόχο. Σαν να μην έφτανε αυτό , το οποίο έφερνε και εκνευρισμό , στο 14’ ήταν η ώρα του Μπαλάσκα Αν. να χτυπήσει . Μετά από συνεργασία Νάνου – Μαχμουτάι η μπάλα έφτασε με κάθετη κίνηση μέσα στην αντίπαλη περιοχή με τον Μπαλάσκα να την στέλνει στα δίχτυα με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα και στη δεξιά του γωνία. Το παιχνίδι μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου και είχε ισορροπία με την ομάδα του Κιλκίς πιο απειλητική η οποία έχασε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ δυο φορές με τον Ζαφειρόπουλο στο 22’ και 30’ ο οποίος έχασε , και τις δυο φορές , απίστευτα τε τα τετ με τον τερματοφύλακα. Από αυτά που πραγματικά δεν χάνονται , αλλα τελικά να λέμε οτι και όλα χάνονται. Το ημίχρονο έδειχνε να κλείνει στο 0-2 , αλλα στην τελευταία φάση στο 44’ ο Κερτούκα έκανε το 0-3 με κεφάλια από την μικρή περιοχή και μετά από καταπληκτική εκτέλεση κόρνερ από τον Νάνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε οπως τελείωσε το πρώτο . Παιχνίδι Κέντρου με προσπάθεια αντεπιθέσεων αλλα με ωραίο παιχνίδι , αυτοματισμούς δουλεμένους και από τις δυο ομάδες. Σε μια από αυτές και σε αντεπίθεση από τον χώρο του κέντρου και τον έξω δεξιά διάδρομο , ο Παπαδόπουλος Χρ. αφού πέρασε εκ νέου τον προσωπικό του αντίπαλο , προκάλεσε και τον τελευταίο αμυντικό , έδωσε ασίστ παράλληλη πάσα με την γραμμή τέρματος στον Μαυροκεφαλίδη ο οποίος σημείωσε το 0-4 μέσα σε πανηγυρισμούς των πιτσιρικάδων για την όμορφη φάση που έβγαλαν , ενω στο 75’ με φοβερήεκτέλεση  στατικής φάσης από κόρνερ και ασίστ του Μαργαριτόπουλου Μαν., ο Μιχαηλίδης Γιωρ. με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-5. Εκεί οι Μικροί από το Κιλκίς έσβησαν την μηχανή και σε ρυθμό ρελαντί περίμεναν να συμπληρωθούν τα 90’.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τους αποπροσανατολίσει και στο 78’ μετά από τραγικό λάθος , πάσα στον αντίπαλο επιθετικό , του τερματοφύλακα Ορμανίδη έγινε το 1-5, ενώ στο 84’ και μετά από αμέλεια , αφού ξέχασαν αμαρκάριστο τον αντίπαλο του Μαργαριτόπουλου που είχε αποχωρήσει τραυματίας ενα λεπτό νωρίτερα , έγινε το τελικό 2-5.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι από την περιοχή του Πολυκάστρου , κυρίως παράγοντες και ποδοσφαιριστές ομάδων που δεν αγωνίζονταν την συγκεκριμένη στιγμή , δηλώνοντας οτι χάρηκαν το θέαμα και το ποδόσφαιρο που παρουσίασαν οι δυο ομάδες αλλα με την ομάδα των Ελπίδων να τους ικανοποιεί περισσότερο με την εμφάνιση και την ποιότητα που βγάζει έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Χατζηβασιλείου Αν. ο οποίος ήταν σχεδόν αλάθανστος, και με Λαζαριδη Π. ,  Ανανιάδη Ν. Διακρίνονται σε απόδοση.

Το επόμενο παιχνίδι των Ελπίδων Κιλκίς την Κυριακή 27/11/16 & ώρα 15:00 στο γήπεδο της Ευκαρπίας ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Στερναϊκό Μ. Στέρνας.

Σύνθεση :(Β.Παμπορίδης) Ορμανίδης Β , Χατζηβασιλείου Αν.,Μαργαριτόπουλος Μαν.(τραυμ.83’),Ανανιάδης Νίκος.,Κερτούκα Γιωρ.,Λαζαρίδης Παν.,Παπαδόπουλος Χρ.(65’ Μιχαηλίδης Γιωρ.), Ζαφειρόπουλος Ιωαν.(72’ Τσίρκας Γιωρ.), Μπαλάσκας Ανδρ.,Μαχμουτάι Αν.,Νάνος Αν.(50’ Μαυροκεφαλίδης Αλ.)

Σχολιάστε