My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Νίκη ΔΑΚΕ σε δασκάλους Κιλκίς

*Δήλωση Αν. Καζαντζίδη.

Η ΔΑΚΕ  ήταν η νικήτρια των εκλογών στον σύλλογο δασκάλων – νηπιαγωγών Κιλκίς, καθώς με 174 ψήφους και ποσοστό 46,77% επικράτησε της Κίνησης Εκπαιδευτικών, η οποία έλαβε 155 ψήφους και ποσοστό 41,66%. Στη κάλπη βρέθηκαν και 27 λευκά και 16 άκυρα ψηφοδέλτια.                

Τις 5 έδρες της ΔΑΚΕ στο νέο ΔΣ έλαβαν οι :

Γάγος Ιωάννης                                     132 ψήφοι

Ταλαμπίρης Κων/νος                             90

Γρόζος Αλέξανδρος                                83

Τερζιάδης Γεώργιος                                62

Πλουμής Απόστολος                               58

Ενώ τις 4 της ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ οι:

Σακελλαρίου Κων/νος                                 92 ψήφοι

Κεσίδης Αναστάσιος                                   84

Ναβροζίδου  Έφη                                        69

Αλεξανδρίδης Αναστάσιος                          67

Για την ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ εκλέχτηκαν οι

ΔΑΚΕ/ΠΕ (2 έδρες)

Γραμμενάς Θωμάς 119

Χρας Ιωάννης      68

ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (1 έδρα)

Αμπράζη Αικατερίνη     75

Ευχαριστήριο ΔΑΚΕ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

σας ευχαριστούμε από καρδιάς,  που εμπιστευτήκατε και   στηρίξατε με την ψήφο σας  τη Δ.Α.Κ.Ε. Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Κιλκίς,  στις εκλογές για την ανάδειξη  Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας. Σας ευχαριστούμε που αναδείξατε την παράταξή μας  για ακόμη μια φορά πρώτη δύναμη.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι με συνδικαλιστικό ήθος και συνέπεια  θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε σε κάθε μέτρο που στρέφεται σε βάρος της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών, διεκδικώντας ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο και ένα ποιοτικότερο εκπαιδευτικό σύστημα.

Δήλωση Αν. Καζαντζίδη

Με αφορμή το αποτέλεσμα των εκλογών, ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ και εκπαιδευτικός, Αναστάσιος Καζαντζίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ΔΑΚΕ για την νίκη της συνδικαλιστικής παράταξης που ανήκει στη ΝΔ στις πρόσφατες εκλογές για τον σύλλογο δασκάλων και νηπιαγωγών του Κιλκίς.

Η νίκη αυτή δίδει ένα ακόμη μήνυμα ότι η ΝΔ είναι η αυριανή κυβέρνηση της χώρας και αποδεικνύει ότι ο χρόνος ”δουλεύει” προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας η οποία πολύ σύντομα θα απαλλαχθεί από την πιο ανίκανη πολιτικά κυβέρνηση τη σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που το μόνο κοινό που έχουν είναι η λατρεία για την καρέκλα.

Η κυριαρχία της ΔΑΚΕ είναι και μια ηχηρή απάντηση στους αριστερούς εγκεφάλους που από την έναρξη της σχολικής χρονιάς κάνουν τα αδύνατα δυνατά με τις αποφάσεις τους προκειμένου να καταστρέψουν ότι τόσα χρόνια με κόπο δημιούργησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Θέλουν να επιβάλλουν με κάθε τρόπο τις επικίνδυνες ιδεοληψίες τους αδιαφορώντας για το τι μόρφωση και γενικότερα παιδεία θα εξασφαλίσουν στην νέα γενιά, το μέλλον της Πατρίδας μας.

Καταργούν τα ιερά σύμβολα, την έπαρση και υποστολ;h της σημαίας, εισάγουν τον νόμο για την αλλαγή φύλου από τις πολύ μικρές ηλικίες, καταργούν την αριστεία (με τον νόμο για την κλήρωση), υλοποιούν τη μια μέρα αλλαγές και το βράδυ της ίδιας ημέρας το αλλάζουν κ.λπ.

Ολα αυτά είναι τα γνωστά σχέδια του τωρινού υπουργού κ.Γαβρόβλου ο οποίος πράττει καθετί προκειμένου να καταστρέψει ότι έχει μείνει όρθιο στην Ελληνική Παιδεία.

Η ΔΑΚΕ μπροστάρης στον αγώνα για την ματαίωση όλων των επικίνδυνων σκέψεων και σχεδίων της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και με την εντολή των δασκάλων – νηπιαγωγών θα βρίσκεται παρούσα στην προσπάθεια για την γρήγορη απαλλαγή της ελληνικής κοινωνίας από τους αριστεροακροδεξιούς μαθητευόμενους μάγους.”

 

 

Σχολιάστε