My Twitter Feed

15 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Έξοδος από τη καυτή πρώτη 7άδα -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πυροπροστασία σε 75 σχολικές μονάδες -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέοι υποψήφιοι με Π. Τονικίδη

Οι Γεώργιος Καϊσίδης και Φίλιππος Μισαηλίδης, προερχόμενοι από το χώρο της ιατρικής και του αθλητισμού αντίστοιχα, με όρεξη και ζέση να προσφέρουν όχι μόνο στον τομέα τους, αλλά και στα κοινά, συμπορεύονται πλέον με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και τον υπ. Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη,για έναν μοντέρνο και ελκυστικό Δήμο Κιλκίς.

 Γεώργιος Καϊσίδης

Ο Γεώργιος Καϊσίδης κατάγεται από τη Σάντα της Γεωργίας.Είναι έγγαμοςκαι κατοικεί στο Κιλκίς. Ως χειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς δίνει καθημερινό αγώναστη δημόσια υγεία για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες νοσηλείας τωνσυμπολιτών του.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 συμμετείχε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «Δήμο Αξιών».

Στις εκλογές του Μαΐου 2019 και εμπιστευόμενος τις ικανότητες και την αποδεδειγμένη εργατικότητα του υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη, θέτει εκ νέου υποψηφιότητα με το «Δήμο ΑΞΙΩΝ», την παράταξη εκείνη η οποία όπως δηλώνει, μπορεί να οδηγήσει τον τόπο μας μπροστά, δίνοντάς του προοπτική και επιφέροντας την πολυπόθητη ευημερία και πρόοδο.

Όραμά του ένας σύγχρονος, λειτουργικός  και εξυπηρετικός πάνω από όλα, για τον πολίτη, Δήμος Κιλκίς.

 Φίλιππος Μισαηλίδης

 Ο Φίλιππος Μισαηλίδης του Στέφανου και της Καίτης, γεννημένος το 1985, κατάγεται από το Κεντρικό και το Χωρύγι και ζει μόνιμα στην πόλη του Κιλκίς.

Έχει αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως γυμναστής στο γυμναστήριο Kinesis και ως προπονητής κλασικού αθλητισμού στον Γ.Α.Σ. Κιλκίς.

Αυτό που τον έκανε να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση της παράταξης «Δήμος ΑΞΙΩΝ», είναι η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κ. Τονικίδης πως μπορεί να βοηθήσει με τις ιδέες και τις προτάσεις του σε θέματα που αφορούν τον μαζικό και αγωνιστικό αθλητισμό της πόλης ως ένας άνθρωπος που γνωρίζει τις ανάγκες και τα προβλήματα εκ των έσω, ενώ προτεραιότητα για αυτόν έχουν και θέματα πολιτισμού, παιδείας και εκσυγχρονισμού του δήμου.

Σχολιάστε