My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Νέοι υποψήφιοι με Δήμο ΑΞΙΩΝ

Οι Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα, Ευθυμίου Κώστας και Εφραιμίδης Αλέξανδρος, τρεις ακόμη συμπολίτες μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον Παύλο Τονικίδη και τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ», για ένα σύγχρονο και πρότυπο Δήμο Κιλκίς, με συνεχή εξέλιξη σε όλους τους τομείς.

 Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου του Γεώργιου Παπαδόπουλου με καταγωγή από την Τέρπυλλο και μητέρα τη Μαγδαληνή Καραπουρτσίδου με καταγωγή από το Σπουργίτη-Διπόταμο γεννήθηκε το 1994. Έχει δύο αδέρφια τον Ορέστη και Γιάννη Παπαδόπουλο. Μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια ζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται σε δικηγορική εταιρία της συμπρωτεύουσας. Βασικό αντικείμενο ενασχόλησής της είναι το δημόσιο δίκαιο. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Οραματίζεται έναν Δήμο υγιή, λειτουργικό και συνεχώς εξελισσόμενο. Ιθύνοντες που δεν επαναπαύονται και δεν μένουν στάσιμοι. Έναν Δήμο ο οποίος θα καταφέρει να αξιοποιήσει με ορθό τρόπο τα προτερήματα του τόπου. Κατά κύριο λόγο όμως, οραματίζεται ένα Δήμο που θα προσφέρει και θα είναι δίπλα στους νέους.

 Ευθυμίου Κώστας

Ο Κώστας Ευθυμίου γεννήθηκε το 1962 και κατοικεί στο Κιλκίς. Κατάγεται από το Κοιλάδι. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη την Ευαγγελία.

Τα τελευταία 16 χρόνια είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου ν. Κιλκίς, ενώ την περίοδο 2002-2010 διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Νομαρχιακού ΚΕΚ.

Συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί πιστεύει ότι με το “Δήμο ΑΞΙΩΝ” στο τιμόνι, ο Δήμος Κιλκίς μπορεί να απαλλαγεί από τη στασιμότητα του παρελθόντος και να αποκτήσει επιτέλους ταυτότητα, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς με εξωστρεφή διάθεση που θα λειτουργεί χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, με μοναδικό γνώμονα την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των δημοτών.

Εφραιμίδης Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος Εφραιμίδης του Νικολάου γεννήθηκε το 1981. Κατάγεται από την Τέρπυλλο και κατοικεί στο Κιλκίς. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς το 2014 εξελέγη Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Τερπύλλου.

Προτεραιότητά του, η ανάδειξη και επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών του, κυρίως στους οικισμούς.

Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς που θα δείχνει σεβασμό σε όλες τις ηλικίες, θα λειτουργεί με συνέπεια λόγων και πράξεων, θα εμπνέει με τις πρωτοβουλίες του και δεν θα αφήνει καμία ευκαιρία ανάπτυξης να πάει χαμένη.

Σχολιάστε