My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Νέες υποψηφιότητες με Γ. Φαχουρίδη

Η Ειρήνη Αλεξανδρίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Ειρήνη Αλεξανδρίδου γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία, ως παιδί πολιτικών προσφύγων και επαναπατρίστηκε το 1977.

Σπούδασε νοσηλευτική και εργάστηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Από το 1985 ζει μόνιμα στο Κιλκίς και έχει δύο παιδιά.

Η Ειρήνη Αλεξανδρίδου, με την υποψηφιότητά της, απευθύνει κάλεσμα στις γυναίκες που ασφυκτιούν από μία ζωή γεμάτη υποχρεώσεις, από το σμπαράλιασμα της οικογενειακής και προσωπικής τους ζωής.

Το ΚΚΕ μάχεται:

  • Στους χώρους εργασίας για τις άδειες μητρότητας και το επίδομα τοκετού, για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζόμενων.
  • Στο δημοτικό συμβούλιο για το δικαίωμα όλων των παιδιών στην προσχολική αγωγή, στους παιδικούς σταθμούς, χωρίς τροφεία.
  • Στα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, στις γειτονιές για την κάλυψη των κενών σε παιδιάτρους, σε γυναικολόγους και άλλες ειδικότητες, σε ιατρικό εξοπλισμό, για δωρεάν προληπτικές – διαγνωστικές εξετάσεις, για φάρμακα και εμβολιασμό.
  • Στα σχολεία των παιδιών μας για να καλυφθούν τα κενά σε εκπαιδευτικούς σε κτιριακές υποδομές, σε αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Γι’ αυτό έχει σημασία σ’ αυτές τις εκλογές να ενισχυθεί το ΚΚΕ παντού, για να μπορέσει να ανοίξει ο δρόμος για μια πολύ καλύτερη ζωή, για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας.

Γιατί πραγματικά προοδευτικό είναι να μην υποτασσόμαστε στους αρνητικούς συσχετισμούς δύναμης, αλλά να παλεύουμε να τους αλλάξουμε.

Αυτή η αλλαγή είναι στο χέρι μας να γίνει στη Βουλή, την Ευρωβουλή και στο Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι η μόνη δύναμη που αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζόμενων γυναικών, των άνεργων, των νέων κοριτσιών.

Ο Κώστας Παπαελευθεριάδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Κώστας Παπαελευθεριάδης είναι συνταξιούχος. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και κατοικεί στο χωριό Καμπάνη.

Είναι Μηχανολόγος – Μηχανικός και εργάστηκε για 10 χρόνια στη βιομηχανία και μετέπειτα στη Νομαρχία Κιλκίς.

Είχε ενεργό συμμετοχή και δράση στο αντιδικτατορικό κίνημα, ενώ και σήμερα έχει σημαντική παρουσία στους αγώνες του εργατικού και συνταξιουχικού κινήματος στο Κιλκίς.

Κώστας Παπαελευθεριάδης

Ο Κώστας Παπαελευθεριάδης με τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο της επιστήμης του, την ενασχόλησή του με την ιστορία του τόπου και του κινήματος, την εμπειρία του από την εργασία του στην Τοπική Διοίκηση, συμβάλει ουσιαστικά στη συλλογική προσπάθεια της ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Κιλκίς.

Με την υποψηφιότητά του απευθύνει ένα ευρύ κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ, μπροστά στις εκλογές της 26ης Μαΐου, γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα εξαργυρωθεί την επόμενη των εκλογών σε συνδιαλλαγές στήριξης των επιχειρηματικών συμφερόντων, αλλά θα δώσει να ώθηση στο εργατικό – λαϊκό κίνημα, για το δίκιο του λαού.

Ο λαός του Κιλκίς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα των κάλπικων υποσχέσεων. Τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια που κατεβαίνουν στις εκλογές στο Δήμο Κιλκίς συμφωνούν στην ίδια στρατηγική, συμφωνούν ότι η καπιταλιστική «ανάπτυξη» είναι μονόδρομος. Αυτό για το λαό σημαίνει κουτσουρεμένα εργασιακά δικαιώματα, φορολεηλασία, φτώχεια, σφοδρότερη αντιλαϊκή επίθεση, μεγαλύτερη εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια.

Όποιος από τους υπόλοιπους υποψηφίους και αν εκλεγεί, την επόμενη μέρα θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με την οποία οι Κιλκισιώτες είναι δυσαρεστημένοι.

Η μόνη πραγματική αντιπολίτευση και η μόνη δύναμη που βρέθηκε στο πλάι των λαϊκών δικαιωμάτων, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς και έξω από αυτό, ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Φαχουρίδη.

Γι’ αυτό ο λαός του Κιλκίς, με την ψήφο του, πρέπει να κάνει την πραγματική διαφορά, ώστε να αποκτήσει τη Δημοτική Αρχή που έχει ανάγκη, που βάζει στο επίκεντρο την Ικανοποίηση των Σύγχρονων Λαϊκών Αναγκών.

Σχολιάστε