My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Νέες διακρίσεις για “Κουκάκη”

H Φάρμα Κουκάκη έκλεψε και φέτος τις εντυπώσεις στην παγκόσμια έκθεση τροφίμων και ποτών Sial 2018 που διεξήχθη στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου, αποσπώντας τα θετικότερα σχόλια για το καλαίσθητο περίπτερο, την πλήρη γκάμα προϊόντων εξαγωγών και την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση.

Στην έκθεση, στην οποία έλαβαν μέρος 7.020 εταιρίες από 109 χώρες ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 160.000, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία από το Κιλκίς έλαβε βραβείο καινοτομίας στον διαγωνισμό Sial Innovation 2018 για το Κεφίρ με Stevia και συνδυασμό κόκκινων φρούτων

Το ίδιο προϊόν είχε λάβει την Ανώτατη Διάκριση τον Ιούνιο του 2018 από το κορυφαίο ινστιτούτο γεύσης & ποιότητας (iTQi) όπου βραβεύτηκε με 3 χρυσά αστέρια, ενώ η πρώτη διάκριση είχε έρθει τον Οκτώβριο του 2017, λίγο μετά το λανσάρισμα, όταν το προϊόν έλαβε βραβείο καινοτομίας στην μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων Anuga στην Κολωνία συμμετέχοντας στο Anuga Taste Innovation Show ως ένα από τα πιο καινοτόμα ευρωπαϊκά νέα προϊόντα.

Το Κεφίρ με Stevia και κόκκινα φρούτα δημιουργήθηκε για τους καταναλωτές που θέλουν να συνδυάσουν την υγιεινή διατροφή με την απόλαυση. Είναι προβιοτικό προϊόν με σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό όπως ενίσχυση της πέψης και τόνωση του ανοσοποιητικού ενώ αποτελεί πηγή πρωτεϊνών & ασβεστίου. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη και η υπέροχη γεύση του οφείλεται στον συνδυασμό φρούτων όπως φράουλα, βύσσινο, βατόμουρο και σταφίδα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι πολυάριθμοι εμπορικοί αντιπρόσωποι, καταστηματάρχες και στελέχη έμειναν ενθουσιασμένοι από την κορυφαία ποιότητα και των γαλακτοκομικών της εταιρείας όπως στραγγιστό γιαούρτι, ρυζόγαλο, κρέμες, κεφίρ.

 

Σχολιάστε