My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Νέα διάκριση για 1ο Δημοτικό Αξιούπολης

Tο έργο «Lets explore Europe» το οποίο εκπονήθηκε κατά το σχολικό έτος 2018-19, από τους μαθητές και τις μαθήτριες της E΄ τάξης του 1ου Δημοτικού σχολείου Αξιούπολης Κιλκίς στο μάθημα των Αγγλικών, διακρίθηκε και επιβραβεύτηκε από την Εθνική Υπηρεσία του e-Twinning για τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό του.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά απονεμήθηκε στο σχολείο μας η Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Με τη βοήθεια της συντονίστριας καθηγήτριας Αγγλικών κ. Βαρδίκου Μαρίας και την αμέριστη συμπαράσταση της διευθύντριας κ. Τσαμπάζη Χριστίνας, η προσπάθεια των μαθητών και μαθητριών να ανακαλύψουν την Ευρώπη και να αναδείξουν τη χώρα τους μέσα από την πιο συναρπαστική κοινότητα εκμάθησης της Ευρώπης έχει αναγνωριστεί.

Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια των Αγγλικών κ. Βαρδίκου Μαρία και στους μαθητές και τις μαθήτριές μας που συμμετείχαν στη δημιουργία ενός χρήσιμου ταξιδιωτικού οδηγού με πληροφορίες για διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη!

Οι μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν ήταν οι : Βύσσια Ελένη, Δρέβενλη Σοφία, Ζηλελίδου Θεοδώρα, Καρυπίδης Χρίστος, Κουντούρη Ευσταθία, Κουταλίδου Κυριακή, Μαυρόπουλος Απόστολος, Πανόπουλος Ιωάννης, Παντηρμά Αικατερίνη, Παπασταϊκούδη Ευαγγελία, Ράικος Χρήστος, Σαντικάι Μαρία, Τάφα Κλάιντι, Τσάφα Μαρία και Φώτη Όλγα.

Σχολιάστε