My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα αναβολή στη δίκη Μπαλάσκα

mpalaskas-euaggelos1Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της έφεσης του εν αργία δημάρχου Κιλκίς, Βαγγέλη Μπαλάσκα, για την υπόθεση των πάσο των ΑΜεΑ.

Το Εφετείο Θεσσαλονίκης όρισε την νέα δικάσιμο για τις 24 Ιανουαρίου 2014, καθότι την περασμένη Παρασκευή, που είχε αρχικά οριστεί η διεξαγωγή της δίκης, ο κατάλογος των υποθέσεων που εκδικάστηκαν δεν έφτασε πάλι μέχρι τον αριθμό που έφερε αυτή του κ. Μπαλάσκα.

Η εξέλιξη αυτή, σίγουρα ικανοποίησε την πλευρά του εν αργία δημάρχου, που ως γνωστόν κατηγορείται για την έγκριση υπερβολικού αριθμού πάσο σε ΑΜεΑ του νομού μας, κατά την περίοδο που ήταν νομάρχης, με αποτέλεσμα να επέλθει ζημία ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου, για το Δημόσιο, παρά το γεγονός ότι τα χρήματα έχουν επιστραφεί. Για την υπόθεση είχε καταδικαστεί πρωτόδικα με ποινή φυλάκισης 5 ετών.

Οι συνεχείς αναβολές της εκδίκασης έχουν ασφαλώς μια προφανή βαρύτητα ενόψει των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Μαίου και της πρόθεσης του κ. Μπαλάσκα να επαναδιεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου Κιλκίς.

Σχολιάστε