My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μ` επιτυχία το Διασυλλογικό Τρίαθλων


Με μεγάλη επιτυχία , διεξήχθη το Σάββατο 12 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο του Κιλκίς , το διασυλλογικό πρωτάθλημα των πολύαθλων (τρίαθλα) της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’, με τη συμμετοχή των σωματείων του στίβου του ν. Κιλκίς.

Τα κορίτσια του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση κερδίζοντας την ομαδική βαθμολογία  με 321 βαθμούς σημειώνοντας μια από τις  υψηλότερες βαθμολογίες ομάδας σε όλη την Ελλάδα.

Ατομικά ο ΓΑΣ Κιλκίς κατέκτησε την 1η , 2η & 3η θέση στα κορίτσια με την Ελένη Κωνσταντινίδου, Σταυρούλα Γρηγοριάδου και Ελένη Φωτιάδου αντίστοιχα, ενώ κατέκτησαν και τη 2η θέση στα αγόρια με του Δαμιανό Μεγαλομουστάκη.

Θέσεις στην πρώτη οκτάδα κατέκτησαν στα κορίτσια οι Ραχήλ Νικολαίδου 6η και η Νάσια Αμοιρίδου 8η, ενώ στα αγόρια 6ος ήταν ο Ανάστης Νάνος και 7ος ο Παναγιώτης Μουτζουρίδης.

 Ο ΓΑΣ Κιλκίς είχε σύνολο συμμετοχών 22 παιδιά, που όλα χωρίς εξαίρεση αγωνίστηκαν θαυμάσια και κέρδισαν το χειροκρότημα για την αγωνιστικότητα και το αθλητικό τους ήθος, ενώ τα αποτελέσματα  δείχνουν πως τα επόμενα χρόνια το φυτώριο του τμήματος, με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών του συλλόγου, θα προσφέρει μεγάλες επιτυχίες.

Δελτίο τύπου από ΓΑΣΚ

Σχολιάστε