My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μ` επιτυχία η συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στο Κιλκίς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση του  ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς την περασμένη Παρασκευή 13 Ιουλίου, στην πλατεία Δημαρχείου, στο Κιλκίς.

Τη συνέλευση παρακολούθησαν περίπου 80 άτομα και μετά την εισήγηση της Ελευθερίας Χατζηγεωργίου, που παραβρέθηκε στη συγκέντρωση εκ μέρους του κεντρικού ΣΥΡΙΖΑ,  και της ερωτήσεις που τέθηκαν από το κοινό, ακολούθησαν οι τοποθετήσεις της βουλευτή ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου και του γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς, Λάζαρου Λαζαρίδη, για να ολοκληρωθεί η συγκέντρωση με τοποθετήσεις ακόμη 10 συμμετασχόντων.

Τόσο η εισήγηση όσο και οι τοποθετήσεις αφορούσαν κυρίως τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σε ενιαίο φορέα και τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν ως το πρώτο συνέδριο.

Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι εγγραφές μελών στο νέο μητρώο ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μπορούν να εγγραφούν όλοι όσοι το επιθυμούν ανεξαρτήτως εάν κάποιος άνηκε ή όχι σε μια από της προϋπάρχουσες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ (ΣΥΝ, ΚΟΕ. κτλ). Οι εγγραφές θα συνεχιστούν μέχρι τον Σεπτέμβριο είτε μέσα από τις συνελεύσεις είτε στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς.

Σχολιάστε