My Twitter Feed

28 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΓΝΚ: Τις πταίει για τα πλυντήρια; -

Σάββατο, 27 Μάιος, 2017

Με δήμους η στέγαση προσφύγων -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Θα παραμείνουν οι συμβασιούχοι -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Κιλκίς: Διανομή ειδών από ΤΕΒΑ -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Aναβάθμιση κλειστών γυμναστηρίων -

Παρασκευή, 26 Μάιος, 2017

Ένας χρόνος χωρίς καταυλισμό -

Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017

Δήμοι και στέγαση προσφύγων -

Πέμπτη, 25 Μάιος, 2017

Μπάσκετ: Νάτοι – νάτοι οι πρωταθλητές!

euathlos-makedones2Έκλεισε «πανηγυρικά» η θέση του Πρωταθλητή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. με έπαθλο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ να κατακτά ακόμα μία (1) νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ γράφοντας το «2 – 0» με τελικό σκορ 52 – 63 !!!

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ «βασανιστικά» για τους παίχτες της γηπεδούχου ομάδας αφού γαντζωμένοι από το άγχος τους υπέκυπταν σε αρκετά λάθη τόσο στις πάσες όσο και στα άστοχα σουτ με αποτέλεσμα η ομάδα του Ν. Κιλκίς να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και τα «κλεψίματα» της μπάλας και να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας την οποία συντήρησε έως το τελικό σφύριγμα των διαιτητών.

euathlos-makedones3Στην τελευταία περίοδο ο Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ έκανε την ύστατη προσπάθεια του να «σώσει» την κατάσταση όμως και πάλι λίγο η εμπειρία των παιχτών του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ λίγο η εκρηκτικότητα και μαχητικότητα των νεαρότερων παιχτών του απέτρεψε το δικαίωμα στην ελπίδα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε προπονητές & παίχτες του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ τυλιγμένους όλους μαζί σε ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία ….. (για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου του Πολυκάστρου). Άνοδος η οποία μάλιστα επιτεύχθηκε με το αήττητο των 26 νίκών !!!! Πρέπει να εξακριβωθεί εάν υπάρχει άλλο Σωματείο – Σύλλογος στα στατιστικά της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. που κατάφερε την άνοδο με αήττητο σερί….!!!!!

Ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξάνδρειας (και όχι μόνο) χειροκρότησε και τα δύο Σωματεία για την εμφάνισή τους και την πορεία τους έως τον Τελικό.

euathlos-makedones4Η ομάδα του Πολυκάστρου γράφει πλέον την δικιά της ιστορία στο χώρο του αθλήματος συνεχίζοντας τον δρόμο που χάραξαν παλαιότερα οι άλλες ομάδες του Νομού Κιλκίς όπως ο Α.Ο.Κ. Γουμένισσας (Β’ Εθνική & Γ΄Εθνική), ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γ΄Εθνική) και ο ΑΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γ΄Εθνική).

Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά την γενικευμένη κρίση που περνά η Χώρα τα τελευταία χρόνια κατάφερε ένα κομμάτι της κοινωνίας μας να πρωταγωνιστήσει, με πολλές προσωπικές θυσίες τόσο από πλευρά των παιχτών όσο και των προπονητών και παραγόντων του Συλλόγου, και να αναδείξει την άμιλλα και το μήνυμα της «συλλογικής προσπάθειας». Γι΄αυτούς και μόνο τους λόγους ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!

Τελικό σκορ 52 – 63 [ημίχρονο 19 – 30]

Τα δεκάλεπτα : 8 – 16, 11 – 14, 15 – 14 & 18 – 19.

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης) : Ρουσόπουλος, Νταμτσιόπουλος, Ζήσιος , Στογιανόπουλος , Μπαλιάκας , Αβραμίδης, Παπαγερίδης, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος, Σιτσάνης, Κωτούλας.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (9 π.), Σιώπκας Δημήτρης (6 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (19 π./3 τρίποντα), Κούτουλας Κων/νος (8 π.), Πούλος Παναγιώτης (2 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (2 π.), Βαρβούτας Στυλ. (7 π./2 τρίποντα), Βακιρλής Δημ. (3 π.), Ζεμπεκίδης Παναγιώτης (2 π.),  Κυρήκος Μηνάς (3 π./1 τρίποντο), Καραστογιάννης Ηλ. (2 π.), Λέφας Ανδρέας (συμμετοχή).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Ευφραιμίδης Σταύρος & Ταρενίδης Κων/νος (Πολύ Καλοί)

Δελτίο τύπου από ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Σχολιάστε