My Twitter Feed

15 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Μικροί Αίαντα: Δυο μετάλλια στο τζούντο

Στο ηρωικό Καλπάκι Ιωαννίνων στο 2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Τζούντο με διοργανωτές των Πανηπειρωτικό Α.Σ. την Ε.Ο. Τζούντο, την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016 συμμετείχαν οι λιλιπούτειοι Τζουντόκα των ακαδημιών του Α.Σ. Αίας Κιλκίς κατακτώντας 2 μετάλλια στην κατηγορία Τζούνιορ Α`.

aias-kilkis-metalliaΣυγκεκριμένα το Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κατσαρώνας Αλέξανδρος από το Καμπάνη Κιλκίς στην κατηγορία – 33κ. Τζούνιορ Α΄ όπου επικράτησε με 3 νίκες με Ippon και μια ήττα σε 4 αγώνες στο σύστημα pool με 5 αθλητές (στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκε στο γκόλντεν σκόρ υπήρξε ισοβαθμία νικών σε 2 αθλητές, στο τζούντο ισχύει ο πιο ελαφρύς στην κατηγορία βάρους κερδίζει το μετάλλιο) κατακτώντας το Χρυσό και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την κατηγορία Τζούνιορ Α΄ αφού από την νέα χρονιά 2017 θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Παίδων Β΄.

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Καρύτσας Απόστολος – Χαράλαμπος στην κατηγορία + 48κ. Τζούνιορ Α΄ όπου στη φάση των 8 νίκησε με Ippon στα προημιτελικά νίκησε με Ippon ενώ στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό ηττήθηκε για να επανέλθει στις νίκες, στον τελικό των ρεπεσάζ με Ippon κατακτώντας το Χάλκινο και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την κατηγορία Τζούνιορ Α΄ αφού από την νέα χρονιά 2017 θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Παίδων Β΄.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου και του προπονητή Κου Καρύτσα Αθανασίου εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές που μας κάνουν υπερήφανους για τις επιτυχίες τους και ευχαριστούν θερμά τον αρχηγό αποστολής Κο Κατσαρώνα Σταύρο για την μεταφορά όλης της αποστολής στο Καλπάκι Ιωαννίνων και τον Β. Προπονητή Κατσαρώνα Χρήστο για την πολύτιμη βοήθεια στους αγώνες.

Σχολιάστε