My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μια υπέροχη παράσταση χορού

texni-kilkis-xoros1‘’Η πιο αληθινή έκφραση του ανθρώπου βρίσκεται στο χορό του. Το σώμα ποτέ δεν λέει ψέματα…’’

Πόσο αληθινός αποδείχθηκε ο Άγκνες ντε Μιλ, με την παραπάνω ρήση, το βράδυ της Κυριακής 26 Μαΐου 2013 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το διαπίστωσαν οι πολυάριθμοι φίλοι της ΤΕΧΝΗΣ και του χορού, που παρακολούθησαν την Παράσταση Χορού 2013 του τμήματος Μπαλέτου και Σύγχρονου χορού της ΤΕΧΝΗΣ.

Ήταν χωρίς υπερβολή μια παράσταση άψογη από κάθε άποψη. Εκφραστικότητα, texni-xorosαπλότητα, χαλαρές αρμονικές πειθαρχημένες κινήσεις, συγχρονισμός των κινήσεων, σχηματισμοί με άριστο εικαστικό αποτέλεσμα, ρυθμός χωρίς κενά στην αλλαγή των ομάδων, ωριμότητα, σοβαρότητα και ποιότητα απέπνεαν οι χορογραφίες της Κέλλυς Πολυχρονίδου και η εκτέλεσή τους από όλους τους χορευτές, τόσο των μικρών ηλικιών όσο και των μεγαλυτέρων.

Η κορύφωση του θεάματος ήλθε με την εμφάνιση της Κέλλυς Πολυχρονίδου, που κυριολεκτικά μιλούσε και επικοινωνούσε με το κοινό, με τις κινήσεις του σώματός της και των μελών του. Τον προβληματισμό, την ανησυχία της αναζήτησης και την κατάληξη της επιλογής να ακολουθήσει το δρόμο της εσωτερικής παρόρμησης και διάθεσης μας δίδαξε χορεύοντας.

texni-xoros1

Αίσθηση προκάλεσε και η εμφάνιση της ομάδος Adversa Pars, εντυπωσίασε με την παρουσία και χορογραφία που εκτέλεσε και καταχειροκροτήθηκε.

Η επίδραση της υπεύθυνης του τμήματος Μπαλέτου και Σύγχρονου Χορού της ΤΕΧΝΗΣ, Κέλλυς Πολυχρονίδου, στους μαθητές της ήταν ολοφάνερη.

Οι μουσικές επιλογές απόλυτα πετυχημένες.

Σκηνικό απλό, υποβλητικό. Φωτισμοί οι απαιτούμενοι για να τονίσουν κοστούμια, κινήσεις σχηματισμούς.

Την παράσταση Χορού 2013, όσοι τυχεροί την παρακολούθησαν θα τη θυμούνται για καιρό. Η Κέλλυ Πολυχρονίδου απέδειξε ότι είναι ανεξάντλητη σε έμπνευση και σε αποθέματα δυνατοτήτων να δώσει στα παιδιά και στον τόπο μας, στο μέλλον, πολλά.

Την περιμένουμε…

Σχολιάστε