My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μια τραπεζα μ` ευαισθησιες!

Το καλό να λέγεται! Η Κεντρική Τράπεζα της Ολλανδίας έκανε δώρο στους υπαλλήλους της για τις γιορτές ένα καλάθι με ελληνικά προϊόντα , σε μια συμβολική προσπάθεια να βοηθήσει την οικονομία της χώρας μας.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Financieele Dagblad», το πακέτο που δόθηκε σε καθέναν από τους 1.600 υπαλλήλους της τράπεζας περιελάμβανε αμπελόφυλλα, μηλόξιδο, ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, ψωμί, μήλα και ένα βιβλίο για την ελληνική μυθολογία και τους θρύλους της χώρας μας.

Το δώρο δεν δόθηκε ως αμοιβή για τις παραπάνω ώρες που δούλεψαν οι υπάλληλοι της τράπεζας τους τελευταίους μήνες προκειμένου να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης της Ευρωζώνης. Στην επιστολή που συνέταξαν τα στελέχη της τράπεζας για να εξηγήσουν τους λόγους που τους οδήγησαν στη συγκεκριμένη κίνηση αναφέρονται με κολακευτικά λόγια στη φυσική ομορφιά, στις παραδόσεις και τις διατροφικές συνήθειες της χώρας μας.

Σχόλια
One Response to “Μια τραπεζα μ` ευαισθησιες!”
  1. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

    ΤΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ. Εκεί που δεν το περιμένεις γίνεται ένα μικρό θαύμα ! Καί δούλεψαν παραπάνω ώρες επι μήνες για την σωτηρία της Ευρωζώνης καί μας βοήθησαν συμβολικά, μα κυρίως ηθικά. Για μένα προσωπικά, αυτή η είδηση είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ, αλλά και το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να λάβω ως Ελληνας πολίτης για τα Χριστούγεννα. Αναπάντεχο, ευχάριστο και συγκινητικό γιατί προέρχεται απο έναν υποτιθέμενο εχθρικό εταίρο μας με όλα τα νοήματα της αλληλεγγύης, της εργατικότητας, της ανιδιοτέλειας, της ευγενικής προσφοράς στον αδύναμο, αλλά και προς τους απανταχού εγχώριους και ξένους “πατριώτες” και “σωτήρες”. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ.

Σχολιάστε