My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μια νύχτα βρικολάκων στο Θερινό

Νύχτα κωμωδίας τρόμου στο θερινό σινεμά θα έχουμε απόψε Παρασκευή  2  Αυγούστου, στις  11.00  το βράδυ, με κόκκινα σφηνάκια και χοτντογκ για μια βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες, μια κωμική νύχτα βρικολάκων!

Η “Νύχτα βρυκολάκων” είναι μία από τις απολαυστικότερες ταινίες του Ρομάν Πολάνσκι,  ίσως η ταινία που συνδυάζει τα περισσότερα βαμπίρ με το λιγότερο αίμα. Ακόμα και οι τρυπούλες που αφήνουν οι κυνόδοντες του Κόμη Φον Krolock στο λαιμό των θυμάτων είναι τόσο κομψά αναίμακτες.

Ο καθηγητής Αμβρόσιος πηγαίνει στην Τρανσυλβανία για να εξοντώσει τους βρυκόλακες της περιοχής, μαζί με τον χαζούλη βοηθό του Άλμπερτ. Ο τελευταίος, που τρέμει τα βαμπίρ, θα ερωτευτεί τη ζουμερή κόρη του πανδοχέα που τους φιλοξενεί. Ο κόμης Φον Κρόλοκ, όμως, θα τον προλάβει και θα την απαγάγει στον πύργο του. Οι δυο βαμπιροκυνηγοί, οπλισμένοι με σταυρούς, σκόρδα και πασσάλους θα μπουν λαθραία στον πύργο. Όταν αρχίσει να σουρουπώνει, έρχεται η νύχτα των βρυκολάκων και όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Ο Roman Polanski μιλώντας για την «Νύχτα των Βρυκολάκων» λέει:

“Ήθελα να γυρίσω μια κωμωδία για βρυκόλακες, ένα θέμα ειδωμένο από την αστεία πλευρά του. Πρόθεσή μου δεν ήταν η παρωδία αλλά το στοιχείο του παραμυθιού, κάτι που μας φοβίζει, αλλά είναι ευχάριστο ταυτόχρονα. Και τα δυο αποτελούν την ατμόσφαιρα που ήθελα να δημιουργήσω. Αυτή την παιδική ανάγκη να φοβηθούμε ακίνδυνα και να γελάσουμε με τον ίδιο μας το φόβο…” –

Συντελεστές

  • Σενάριο: Ρόμαν Πολάνσκι, Τζέραρντ Μπραχ
  • Σκηνοθεσία: Ρόμαν Πολάνσκι
  • Ηθοποιοί: Άλφι Μπας, Ίεν Κουόριερ, Ρόμαν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ, Τέρι Ντάουνς, Τζακ Μακγκάουραν, Τζέσι Ρόμπινς, Φέρντι Μέιν

Θάναι μια υπέροχη εμπειρία…..Μην την χάσετε!

Σχολιάστε