My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μια μοναδική βραδιά στο Φανό

Γράφει ο Δημήτριος Χ.Παυλακούδης, πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς.

Η λαϊκορεμπέτικη βραδιά που διοργανώσαμε προχθές το βράδυ με τους SolMates στο χωριό μας το Φανό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η παρουσία του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς περισσότερα από 400 άτομα ήρθαν για να μας στηρίξουν από κάθε γωνιά της Παιονίας,του Κιλκίς αλλά και της Θεσσαλονίκης. Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς και εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την παρουσία σας, το κέφι, το γλέντι και τη ζωντάνια σας!

Ξεχωριστές ευχαριστίες για το γεγονός ότι μας τίμησαν με την παρουσία τους οφείλουμε στο βουλευτή ΝΔ Κιλκίς και Υφυπουργό κο Γεώργιο Γεωργαντά το βουλευτή ΚΙΝΑΛ Κιλκίς κο Γιώργο Φραγγίδη, τον Πρόεδρο της Περιφερειακή Ενωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας- ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κο Λάζαρο Κυρίζογλου, τους Αντιδημάρχους Αμπελοκήπων-Μενεμένης Παύλο Κεσόγλου και Κυριάκο Αβραμίδη, τους Δημοτικούς Συμβούλους Δήμος Παιονίας κα Λιακοπούλου, κο Συμεωνίδη και κοΔεβετζόπουλο, τη Δημοτική Σύμβουλο Αμπελοκήπων κα Σεμερτζίδου, τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Τ.Κ. Αξιουπόλεωςκο Κύρο Καλαβάζη και την Πρόεδρο του χωριού μας Γιώτα Παπαδοπούλου!

Τέλος θα ήθελα ονομαστικά να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου μας χριστινατζιρογλου, ιωάννασυργιανού, Θοδωρή Τσακιρίδη, Χρήστο Μαδενόγλου, Γεωργία Χεκείμογλου και Μαρία Λαμπούρη για τη συμμετοχή τους και την συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Χωρίς τη συμμετοχή όλων μας δε θα μπορούσε να γίνει τίποτε. ΕΥΧΟΜΑΙ κι ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΟΨΥΧΑ κάθε χρόνο να αγκαλιάζουν το σύλλογό μας όλο και περισσότερα άτομα που αγαπούν το Φανό, το σύλλογο και τους ανθρώπους του.Να είμαστε ΟΛΟΙ γεροί και δυνατοί και του χρόνου, να ανταμώνουμε με το ίδιο χαμόγελο και το ίδιο κέφι και να κρατάμε το χωριό μας ζωντανό!

Επόμενο ραντεβού μας με την Παράδοση και τον Πολιτισμό στο Φανό, στις 28& 29 Αυγούστου στις εκδηλώσεις για την Πανήγυρι του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου!

Σχολιάστε