My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Μια ακόμα νίκη για τον Αλέρου

Στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου – Πρώτη συμμετοχή της Ακαδημίας Αλέξανδρου σε επίσημο αγώνα ΣΕΓΑΣ.

Έγινε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή το πρωί στο παλιό στρατόπεδο του Καρατάσου στο Δήμο Παύλου Μελά το περιφερειακό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από από όλη την Μακεδονία.

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες του προγράμματος και βοήθησε να γίνουν εξαιρετικές κούρσες και πολύ καλές επιδόσεις.

Στους αγώνες συμμετείχαν και αθλητές του νεοσύστατου τμήματος στίβου του ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς, που κατάφεραν να διακριθούν και άφησαν υποσχέσεις για καλές μελλοντικές διακρίσεις.

Στο αγωνιστικό μέρος , ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Αλέρου εκμεταλλεύτηκε τον συναγωνισμό και πρόσθεσε ακόμη μια νίκη αλλά και μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στα 4000 μ σημειώνοντας μάλιστα νέα ατομική επίδοση 12’28”0 δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει στα Τρίκαλα στις 24 Φεβρουαρίου.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου και θα αγωνιστεί στα 3000 μ των Κορασίδων, η πρωταθλήτρια του Αλέξανδρου Στέλλα Παρασκευά , πρόσθεσε ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση τα 2000 μ των Παγκορασίδων και έδειξε πως βρίσκει τον αγωνιστικό ρυθμό που χρειάζεται για τους μεγάλους αγώνες που ακολουθούν.

Τέλος την πρώτη της συμμετοχή σε επίσημους αγώνες του ΣΕΓΑΣ, πραγματοποίησαν οι δεκάχρονοι αθλητές & αθλήτριες της Ακαδημίας στίβου του Αλέξανδρου που αγωνίστηκαν με επιτυχία στη μικτή σκυταλοδρομία 4Χ1000 με τους Φώτη και Γιάννη Μπαχλιτζανάκη και τις Κατερίνα Παπαδοπούλου και Ναταλία Τόλα και χειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους.

Σχολιάστε