My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με 100 αθλητές, κύπελλο Τζούντο σε Κιλκίς

tzountoΜε συμμετοχή εκατό αθλητών από διάφορες πόλεις της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, της ΗΠΕΙΡΟΥ και της ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, την Κυριακή 21 Απριλίου  στο Κιλκίς, το 1ο Κύπελλο Τζούντο MASAO IIZIMA.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς, τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς και ήταν ενταγμένος στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων τιμής της εκατοστής επετείου της επικής μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της διάδοσης του Ολυμπιακού Αθλήματος Τζούντο αλλά και της άριστης δουλείας που γίνεται στις ακαδημίες τζούντο του Αίαντα Κιλκίς που στεγάζονται στο νέο κλειστό γυμναστήριο. Έλαβαν μέρος αθλητές από όλες τις ηλικιακές κατηγορίες ( 5 χρονών μέχρι βετεράνων +53).

Από τον τοπικό σύλλογο Α.Σ. Αίας Κιλκίς συμμετείχαν είκοσι αθλητές και κατάφεραν να τον  ανεβάσουν  στην δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με 7 χρυσά, 10 αργυρά και 6 χάλκινα. Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι αθλητές του Γ.Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης με 22 χρυσά, 14 αργυρά , 10 χάλκινα και την Τρίτη θέση ο Άρης Ιωαννίνων με 2 χρυσά, 4 αργυρά, 7 χάλκινα. Επίσης αξίζει να σημειώσουμε ότι η οργάνωση του αγώνα τόσο σε γραμματειακή υποστήριξης όσο και κατά την διεξαγωγή του ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο βουλευτής του νομού Κιλκίς Γεώργιος Γιωργαντάς, η πρόεδρος του οργανισμού αθλητισμού και πολιτισμού δήμου Κιλκίς Αικατερίνη Γιαννακούλα, ο εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικής υπηρεσίας δήμου Κιλκίς Δημήτριος Τσιαντάκης και ο αντιπρόεδρος του αθλητισμού και πολιτισμού δήμου Κιλκίς Νίκος Σερασκιέρης.

Ευχαριστίες 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. «ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ» ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ», το καταστήματα «Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ» και την βιοτεχνία αθλητικών ειδών «PHILIPPOS SPORT» για την πολύτιμη και αμέριστη συμπαράσταση τους. Επίσης τον Δήμο Κιλκίς, τον Ερυθρό Σταυρό, τους υπαλλήλους του κλειστού γυμναστηρίου  και ιδιαίτερα τους εθελοντές, αλλά και τον κόσμο, που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση. Επίσης συγχαίρει όλους τους αθλητές για το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα υπέδειξαν αν και ήταν για πολλούς ο πρώτος τους αγώνας. Για όσους γονείς ή παιδιά ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα πληροφορίες στα τηλέφωνα 2341076965, 6947325628, 6937057841.

 

Σχολιάστε