My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Με Τσαντάκη η Αΐντα Τσακαλίδου

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ, της ΤΣΑΚΑΛΙΔΟΥ ΑΪΝΤΑ (ΑΝΝΙΤΑ):

H Αΐντα (Αννίτα) Τσακαλίδου, ανήκει στους ανθρώπους των παλιννοστούντων και έχει έρθει στην Ελλάδα πριν από πολλά χρόνια από την Τιφλίδα της Γεωργίας. Αφού προσπάθησε στη χώρα μας για αρκετά χρόνια, για να στεριώσει με την οικονομική κρίση αναγκάστηκε να μεταναστεύσει για καλύτερη τύχη στη Γερμανία. Η αγάπη της όμως για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που ζούνε εδώ την οδηγεί στην επιστροφή στο Κιλκίς για να αναπνέει τον αέρα της πατρίδας. Για πρώτη φορά εντάσσεται στα αυτοδιοικητικά του τόπου μας και φυσικά επέλεξε την δημοτική παράταξη χωρίς πολιτικές ή άλλου είδους παρωπίδες, την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Με πολύ ψυχική δύναμη πέρασε από τους σκοπέλους του επαναπατρισμού και της επαγγελματικής και οικογενειακής επιβίωσης. Μεγάλωσε και σπούδασε μόνη τον γιο της και βιοπορίστηκε πολλά χρόνια επιτυχημένα παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Ως ελεύθερη επαγγελματίας στο τομέα της διασκέδασης και εστίασης διατήρησε πολλά χρόνια κατάστημα στο Κιλκίς.

Η Αΐντα (Αννίτα) Τσακαλίδου είναι ο άνθρωπος που καταπιάνεται με μεράκι και πατριωτική ευαισθησία σε όλα της τα ενδιαφέροντα. Θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει και αυτή από τις ισχυρές γυναίκες υποψήφιες συμβούλους της παράταξης. Αυτή η λαμπερή, πόντια Ελληνίδα ενισχύει από σήμερα την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη. Προχωράμε με σιγουριά στη νίκη με ισότιμες κι αξιόμαχες γυναίκες στο πλευρό μας. Εμπιστευόμαστε την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε