My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με την… μπάλα στα δόντια

Του Θανάση Καρτερoύ.


Οι Θεσσαλονικείς είναι στην πλειονότητά τους, ως γνωστόν, οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ε, ο Τσίπρας έκανε ένα αστείο φιλοφροσύνης, ας το πω έτσι, για το ανέκδοτο που κυκλοφορεί στην πόλη: Ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής! Να το δουν και να μην το πιστεύουν οι παοκτσήδες, αλλά εν πάση περιπτώσει το αστείο ειπώθηκε. Προκάλεσε χαμόγελα, αλλά ένας μόνο το πήρε στα σοβαρά: Ο κορυφαίος εφοπλιστής, ανεπίληπτος ποδοσφαιρικός παράγων, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, και μεγάλο αφεντικό, ή μεγάλος αδελφός της ενημέρωσής μας. Ο Μαρινάκης.

Μιας και δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός με την Ξάνθη, τα έβαλε ο Μαρινάκης με τον πρωθυπουργό. Γιατί, «παραγγέλνει» πρωταθλήματα. Κι επειδή χαζός δεν είναι, ήξερε γιατί το έκανε. Αφού έστρεψε με τον χειρότερο τρόπο κατά του Τσίπρα όλη την αρμάδα των υποτακτικών ΜΜΕ, τώρα φιλοδοξεί να στρέψει και τον κόσμο της ομάδας. Ο Τσίπρας μας κυνηγάει! Την περασμένη βδομάδα το διέπραξε με την ημιεπίσημη του Ολυμπιακού, που τα έβαλε με τον Τσίπρα για τη διαιτησία στο Περιστέρι. Χθες, βγήκε εμπρηστικά ο ίδιος -μήπως δεν κατάλαβαν.

Κατάλαβαν, κατάλαβαν. Όπως κατάλαβαν μια βδομάδα πριν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, από τη δήλωση της ΠΑΕ, ότι ο Τσίπρας φταίει που δεν νίκησαν τον Λεβαδειακό. Έτσι έχουμε τον μπρούτο: Τους μεν οπαδούς του ΠΑΟ να επιχειρεί να τους ευθυγραμμίσει ο Αλαφούζος με την έξαλλη γραμμή του Σκάι του. Τους δε οπαδούς του Ολυμπιακού να επιχειρεί να τους ευθυγραμμίσει ο Μαρινάκης με την έξαλλη γραμμή των μαρινακικών ΜΜΕ. Όλα τα -καλά- παιδιά στην πίστα του ανιστόρητου, ηλίθιου, αλλά επικίνδυνου, «ντου» κατά του Τσίπρα. Με την… μπάλα στα δόντια!

Αν έτσι υποκινούν πράξεις βίας, αν ευτελίζουν το δικαίωμα στην πληροφόρηση, αν αντιμετωπίζουν μεγάλες ομάδες σαν πολιτικά χατζάρια, προφανώς δεν τους νοιάζει. Ο Μαρινάκης, του No Politica, όχι μόνο έχει χωθεί, αγκαζέ με τον Αλαφούζο, μέχρι τον λαιμό στις αντιαριστερές εξαλλοσύνες. Αλλά και πάει να χώσει εκεί και τους οπαδούς της πιο λαϊκής ομάδας του Λεκανοπεδίου. Λες και είναι μπράβοι του. Ε, θα πάθει, και θα μάθει. Αντί να περιμένουν όμως να μάθει, εις βάρος και της ομάδας και της χώρας, δεν του κάνουν κάποια ταχύρρυθμα τι σημαίνει αριστερός Πειραιάς, Μπλόκο, Ηλεκτρική, και Νίκος Γόδας;

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε