My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Με πρυτάνεις, για το ΤΕΙ Κιλκίς

Ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντήθηκε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 με τους νεοεκλεγέντες πρυτάνεις, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτριο Χασάπη και του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Τζιώνα.

Ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε από τον κ. Χασάπη για την πορεία μετεγκατάστασης του τμήματος του ΤΕΙ Κιλκίς στο νέο κτίριο, ενώ έγινε και μία γενικότερη συζήτηση για τις δυνατότητες του εν λόγω κτιρίου.

Ο βουλευτής Κιλκίς επανέλαβε τη θέση του για την αναγκαιότητα  λειτουργίας ενός δεύτερου τμήματος και υπενθύμισε προηγούμενη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ιδρύματος Κεντρικής Μακεδονίας που  είχε τοποθετηθεί θετικά επί της προοπτικής αυτής.

Η επίσκεψη του κ. Γεωργαντάς στον κ. Τζιώνα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί για την κατάθεση και ψήφιση της τελευταίας τροπολογίας που αφορούσε το κτίριο στο Κιλκίς, είχε ως σκοπό μια γενικότερη συζήτηση επί των νέων αλλαγών που διαφαίνεται ότι θα προωθήσει το Υπουργείο Παιδείας στη Γ/Βάθμια εκπαίδευση.

Στη συζήτηση ο βουλευτής Κιλκίς επεσήμανε ότι “σε περίπτωση που προκύψει ένας νέος σχεδιασμός θα πρέπει να υπάρξει πλήρης εκμετάλλευση του νέου κτιρίου του ΤΕΙ καθώς πέραν όλων των άλλων παραμέτρων είναι υποχρέωση της Πολιτείας η αξιοποίηση του, λόγω του τρόπου χρηματοδότησης του”.

 

Σχολιάστε