My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Με πολλές βραβεύσεις η πίτα του ΓΑΣΚ

agathopoulou-tonikidis-georgantasΣε εορταστική ατμόσφαιρα και σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο παρουσία των αθλητών , προπονητών εφόρων του τμήματος, αλλά και αρκετών γονέων των αθλητών , πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του δήμου Κιλκίς η εκδήλωση της γιορτής του αθλητισμού και της κοπής της βασιλόπιτας του  ΓΑΣ Κιλκίς.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  οι βουλευτές Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς και Ειρήνη Αγαθοπούλου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κιλκίς Παύλος Τονικίδης  η Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα, ο Περιφερειακός Τεχνικός Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ Χρήστος Χρυσοστομίδης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς Βούλα Ποζίδου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με παιδαγωγικά παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων των μικρών αθλητών και αθλητριών, που παρουσίασαν  οι προπονήτριες των ακαδημιών του Στίβου  που ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Στις ομιλίες των εκπροσώπων της Πολιτείας και της Αυτοδιοίκησης τονίστηκε ιδιαίτερα ο κυρίαρχος ρόλος του ΓΑΣ Κιλκίς στον τοπικό Αθλητισμό και στην διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και δόθηκαν ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στη συνέχεια.

 Ακολούθησαν οι βραβεύσεις  των κορυφαίων αθλητών  του συλλόγου για το 2013. Βραβεύτηκαν οι Πανελληνιονίκες του Στίβου Σωτηρία Καζαντζίδου, Ευρυδίκη Ασημακίδου, Ελένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Σαββίδου, Παύλος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Βαφειάδης

Βραβεία δόθηκαν στον προπονητή της Πάλης Γεώργιο Παπαθανασιάδη για την πολύχρονη  προσφορά του στον ΓΑΣ Κιλκίς  & στην γονέα κα Εύη Παυλίδου  στο πρόσωπο της οποίας τιμήθηκαν όλοι οι γονείς των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Ιδιαίτερη βράβευση έγινε στον βουλευτή κ. Γεώργιο Γεωργαντά , τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Παύλο Τονικίδη, την Πρόεδρο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών Σταθμών του δήμου Κιλκίς Κατερίνα Γιαννακούλα -Ζιούτα  και στον εκπαιδευτικό κ. Αναστάσιο Καζαντζίδη για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στον αθλητισμό του Κιλκίς και του  ΓΑΣ Κιλκίς .

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίοι κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς, αναφέρθηκε στην εντυπωσιακή πορεία που συλλόγου σε όλα τα τμήματα, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες , υπογράμμισε την βαρύτητα που δίνει ο ΓΑΣΚ στα τμήματα υποδομής, από όπου ήδη άρχισαν να αναδεικνύονται πολλά νέα ταλέντα και ζήτησε από την επίσημη Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλίες για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στη νεολαία το κλειστό προπονητήριο, αλλά και να προχωρήσει άμεσα ο εξοπλισμός με όργανα του σταδίου του Κιλκίς ώστε να μπορούν να γίνονται επίσημοι αγώνες.

Στο κλείσιμο της γιορτής έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του συλλόγου και μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους παρευρισκόμενους με το “φλουρί” να πέφτει στο κομμάτι των αθλητών.

Οι τυχεροί αριθμοί των λαχείων που κληρώθηκαν ήταν κατά σειρά : 3716, 2588, 3697, 2775, 0042, 2679, 3682, 1080 και 0728

Σχολιάστε