My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Με Κ. Σιωνίδη κι η Π. Ξημιτούδη

Δήλωση της Παγώνας Ξημιτούδη για υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό ΠΑΙΟΝΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ μ` επικεφαλής τον Κώστα Σιωνίδη:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύκαστρο  και είμαι άρρηκτα δεμένη με αυτόν τον τόπο που με γαλούχησε και μου έδωσε όλα τα ερεθίσματα που καθόρισαν την μετέπειτα ενήλικη ζωή μου.

Σαν ιδιοκτήτρια επιχείρησης παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και μελετητικού έργου, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιζητούν την αναβάθμιση μέσω της εκπόνησης και εφαρμογής σύγχρονων συστημάτων οργάνωσης , και έχοντας στηρίξει νέους συμπολίτες μας και επιχειρηματίες με όραμα και όρεξη για δουλεία, να σταθούν στα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, γνωρίζω ότι αυτός ο τόπος μπορεί να αλλάξει και να αναπτυχθεί. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες επιχειρηματικών δράσεων, όχι μόνο στην γεωργία και στην κτηνοτροφία που είναι ένας τομέας που απασχολεί πολλούς συντοπίτες μας και επιδέχεται ανάπτυξης αλλά και σε άλλους τομείς που η νέα γενιά αυτού του τόπου θα μπορέσει να οικοδομήσει μια σταθερή και κερδοφόρα καθημερινότητα, εκπληρώνοντας τα επαγγελματικά τους όνειρα και δεν θα αναγκαστεί να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό, σύνηθες φαινόμενο της γενιάς μου.

Για να μιλήσουμε για ανάπτυξη, είναι επιτακτική η ανάγκη για αλλαγή. Νέα πρόσωπα με όνειρα για το μέλλον αυτού του τόπου, τα οποία δεν έχουν βλέψη για προσωπική προβολή, παρά μόνο επιθυμούν να εργαστούν σκληρά για να λυθούν επιτέλους προβλήματα σε σημαντικούς τομείς που ταλανίζουν τους κατοίκους του Πολυκάστρου. Προβλήματα που βιώνουμε καθημερινά εμείς, οι γονείς μας, τα παιδιά μας. Με κοινό όραμα,  οργανωμένο σχέδιο δράσης και συνεργασία μπορούμε να γκρεμίσουμε ότι “παλιό” μας κρατάει στάσιμους σε μία δύσκολη καθημερινότητα και να χτίσουμε νέα, γερά θεμέλια για την ανοικοδόμηση αυτού του τόπου, πάνω στα οποία θα μπορέσουμε να στηρίξουμε τη ζωή μας, την εξέλιξή μας και την ευημερία μας.

Μεγαλώνοντας στο Πολύκαστρο σε μία πολύτεκνη οικογένεια, βίωσα όλες τις πτυχές των προβλημάτων της περιοχής, τα οποία παραμένουν χρόνια άλυτα λόγω της απροθυμία για ανάληψη ευθυνών και δράσης για τη επίλυση τους, την έλλειψη κοινού οράματος και ενιαίου σχεδίου, απογυμνωμένο από τα προσωπικά συμφέροντα και τις παρασκηνιακές ιστορίες. Η υγεία, η εκπαίδευση και τα σχολεία μας, ο αθλητισμός, η τοπική επιχειρηματικότητα  η οποία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ανάπτυξης ενός τόπου και μια κύρια παράμετρος για  την καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων του, είναι τομείς που χρειάζονται πολύ δουλειά στην πράξη. Είναι καιρός ο τόπος μας να εκπροσωπείται από συμπολίτες που νοιάζονται βαθειά για την ευημερία αυτού του τόπου, ικανά να αφουγκράζονται τη φωνή των συμπολιτών τους, να βρίσκουν δημιουργικές λύσεις και με οργανωμένη δράση να φέρουν επιτέλους την αλλαγή.

Συμμετέχω λοιπόν ενεργά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου σαν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου με την «Παιονία της Προόδου» και τον Κώστα Σιωνίδη.

Καλό αγώνα , καλή νίκη.”

Σχολιάστε