My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Με Κ. Σιωνίδη η Μαρία Παλάνη

Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρίας Παλάνη, προϊσταμένης του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας, με τον συνδυασμό του Κώστα Σιωνίδη:

“Στις μέρες μας οι λέξεις σοβαρότητα , ήθος , εντιμότητα και προσφορά αντιμετωπίζονται τις περισσότερες φορές με καχυποψία ή ακόμα και με χλευασμό. Ηχούν σαν αρετές μιας άλλης εποχής που απέχει από την τελματώδη και οσμίζουσα σημερινή πραγματικότητα.

Η «Παιονία της Προόδου», αν και είναι μια σύγχρονη αυτοδιοικητική παράταξη που στηρίζει το πρόγραμμα της σε ρηξικέλευθες δράσεις , σε νέες ιδέες και μεθόδους διοίκησης, κτίστηκε πάνω σε αυτές τις παλιομοδίτικες για κάποιους αρετές.

Ο Κώστας Σιωνίδης είναι άνθρωπος που ακούει με σεβασμό τον δημότη, μοιραζόμαστε μαζί κοινά οράματα που σαν διοίκηση θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πράξη και να φροντίσουμε για αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας.

Σας καλώ να συστρατευτείτε κοντά μας για να πάμε όλοι μαζί τον τόπο μας μπροστά. Ελάτε να κάνουμε συνειδητά την σωστή επιλογή. Την επιλογή που θα μας δικαιώσει και δεν θα μας απογοητεύσει. Την «Παιονία της Προόδου» για διοίκηση και τον Κώστα Σιωνίδη για δήμαρχο Παιονίας.”

Σχολιάστε