My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Με Κυριακίδη κι ο Γ. Καϊσίδης

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, με ικανότητες και πολύπλευρη δραστηριότητα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του για πρώτη φορά στο αυτοδιοικητικό πεδίο συστρατευόμενος με το δημοτικό συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη.

Ο Γιάννης Καϊσίδης θα συμμετάσχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που γεννήθηκε για να υπηρετήσει τον τόπο μας, εκτιμώντας το ήθος, την εντιμότητα και την εμπειρία που διαθέτει ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ως απαραίτητα κριτήρια για να πάμε μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο Γιάννης Καϊσίδης γεννήθηκε το 1982 στο Κομπουλέτι της Γεωργίας. Σε ηλικία επτά ετών ήρθε με την οικογένειά του στη χώρα μας και εγκαταστάθηκαν στον Καμπάνη. Αποφοίτησε από το 1ο ΤΕΕ με την ειδικότητα του τεχνικού δικτύου υπολογιστών το 2003. Φοίτησε και στο Εσπερινό Λύκειο Κιλκίς και το 2010 εισήχθη μετά από πανελλήνιες εξετάσεις στο τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του Α.Π.Θ.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως υπεύθυνος καταστήματος σε αλυσίδα σούπερ –μάρκετ. Από το Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται στον Κοινωνικό Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Θεσσαλονίκης του οποίου και είναι Αντιπρόεδρος από το Νοέμβριο του 2018. Υπήρξε μέλος της θεατρικής ομάδας ‘’Ράβε Ξήλωνε’’ του Δήμου Κιλκίς. Είναι εθελοντής στο Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών ‘’Νηρέας’’ Κιλκίς καθώς επίσης και εθελοντής αιμοδότης.

Σχολιάστε