My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με καταδίωξη έπιασαν 90 κ. χασίς

Επιτυχία στη δίωξη ναρκωτικών σημείωσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας, που συνέλαβαν τον μεταφορέα και τον προπομπό μεγάλου φορτίου χασίς που είχε εισαχθεί νωρίτερα από τη ΠΓΔΜ.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη τους όταν πάτησαν γκάζι σπάζοντας το μπλόκο όταν επιχείρησαν να τους ελέγξουν σε περιοχή του Κιλκίς και τους συνέλαβαν στην Πέλλα.

Τα δυο αυτοκίνητα, που οδηγούσαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 52 και 38 χρόνων, άλλαξαν ξαφνικά πορεία όταν είδαν τους αστυνομικούς και διέφυγαν με μεγάλη ταχύτητα προς μια αγροτική περιοχή, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να μεταφέρουν πεζή τους πέντε σάκους που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 90 κιλών και 200 γραμμαρίων, αλλά δεν τα κατάφεραν και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντάς τους.

Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και τα δύο οχήματα που χρησιμοποίησαν οι δράστες και οι έρευνες οδήγησαν σε περιοχή της Πέλλας, όπου εντοπίστηκε ο 38χρονος προπομπός και αποκάλυψε την ταυτότητα του 52χρονου που είχε παραλάβει και μετέφερε το φορτίο. Στο σπίτι του, σε άλλη περιοχή της Πέλλας, έγινε έρευνα με σκύλο ανιχνευτή και κατασχέθηκαν 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έν χασισόδεντρο ύψους ενός μέτρου που καλλιεργούσε και 105 ναρκωτικά.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου συνεχίζονται, ενώ ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς και του ασκήθηκε δίωξη για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Πηγή: tastv.gr

 

Σχολιάστε