My Twitter Feed

10 Ιουλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μαργαριτάρι Κιλκίς σε Ουγκάντα!  -

Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Νίκη της αριστεράς στο ΓΝΚ -

Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

Άθλιες συνθήκες “φύλαξης” ζώων -

Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Τα θέματα του ΓΝΚ σε ιατρική σύνοδο -

Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Οι πυρκαγιές άναψαν …φωτιά! -

Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ενόψει  -

Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Συνταξιούχοι για FIERATEX και ΛΑΡΚΟ -

Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

ΠΕ: Σύσκεψη για τις πυγκαγιές -

Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Με επιτυχία η αιμοδοσία των Ακριτών

Την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024, εορτή της Αγίας Κυριακής, βοήθειά μας, πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία, η καλοκαιρινή εθελοντική αιμοδοσία των μελών της “Τράπεζας Αίματος” των “Ακριτών” Πολυκάστρου.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, τους γάμους και τα πανηγύρια, που αυτό το μήνα δεν έχουν τελειωμό, δεκάδες μέλη προσήλθαν στο “Σπίτι που Πόντου” για να αιμοδοτήσουν.

  Στον διαθέσιμο χρόνο των 3,5 ωρών, αιμοδότησαν 40 μέλη (28 άντρες και 12 γυναίκες), μεταξύ των αιμοδοτών είχαμε δέκα (10) νέα μέλη που ανέβασαν τον αριθμό των μελών της τράπεζας μας σε 1284.

Τα αιμοδοτήσαντα μέλη:

 Αποστολίδης Μιλτιάδης(νέο μέλος, Καστανιές), Αποστολίδου Λιζέτα, Βαλαβάνη Σταυρούλα, Γεωργιάδου Αλεξάνδρα(νέο μέλος), Γκαντίδης Κώστας, Γκαντσινικούδης Νικόλαος, Γκουγκουσίδης Ιωάννης, Γκουριγούδη Ανθούλα, Δαμιανίδης Απ. Παύλος, Δήμου Αικατερίνη(νέο μέλος, Πευκόδασος),Ιορδανόπουλος Μάρκος(Σιταριά), Ιωαννίδου Παυλίνα(νέο μέλος, Ποντοηράκλεια), Καμπουρούδης Γ. Γιάννης, Καρύδης Δημήτριος, Κατραμάδας Ν. Γιάννης, Κιαχίδης Γεώργιος (Εύζωνοι), Κιτσικίδης Αντώνης(Πευκόδασος), Κωνσταντίνου Λίνα, Λύκος Κώστας, Μαρτίνη Τασούλα,Μπαϊνούζη Σουσάνα, Μπιλιανίδης Αλέξανδρος, Μποζίκης Χρήστος, Μπούρας Τάσος(Βαφειοχώρι), Νάντσιος Θάνος, Ξάνθος Νικόλαος(νέο μέλος, Χαλκιδική), Ούλιου Ελπίδα, Παπαδόπουλος Λάζαρος, Παπαδόπουλος Ι Χρήστος(νέο μέλος), Παπαχρήστου Ελένη(νέο μέλος, Στάθης), Παυλίδης Ηλίας(Μεγάλη Βρύση), Πολυχρονίδης Αναστάσιος(Π.Γυναικόκαστρο), Σαλαπάνης Ευριπίδης, Τάπου Σουλτάνα(Ομαλό), Τζερνικούδης Ι. Χρήστος(νέο μέλος),Τσομπανίδης Θεόφιλος(Καστανάς), Τσουκαλάς Σπύρος, Χατζίδης Βασίλειος, Χαρτοματσίδης Γεώργιος(νέο μέλος, Ποντοηράκλεια) και Χαρτοματσίδης Νικόλαος (νέο μέλος, Ποντοηράκλεια).

Ευχαριστήριο

Η Διοικούσα επιτροπή της “Τράπεζας Αίματος” ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ και ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ όλα τα μέλη που προσήλθαν και αιμοδότησαν, δείχνοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά την αγάπη τους προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

     ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τον ιατρό κ. Νικόλαο Κοντογιώργου (Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Ν.Γ. Νοσοκομείου Κιλκίς), την κα. Ντίνα Κουτσούκη και τον κ. Αντώνη Κάλφα που πραγματοποίησαν την αιμοληψία.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τις κυρίες Μαρία Αθανασιάδου, Σοφία Αθανασιάδου, Σοφία Βασιλειάδου(Μεγ. Βρύση), Ντίνα Γκουγκούδη, Μαρία Γούλα, Αλεξάνδρα Δαούτη, Γεωργία Ζαβουδάκη, Παυλίνα Ιωαννίδου(Ποντοηράκλεια), Τασούλα Καρακατσανίδου, Χρυσάνθη Κουμαρνέτου, Ντίνα Παρπουτσιάδου, Σβετλάνα Πόποβα, Στέλα Συκούδη(Αρτοποιείο), Άνθια Τζούλη, Ιωάννα Τοζακίδου, Γεωργία Τσιτουρούδη, Ξένια Χαρτοματσίδου, Σουλτάνα Χαρτοματσίδου, Μαρία Χατζηπαναγιωτίδου, Βούλα Χριστακάκη.

 Και τους κυρίους αδελφούς Δεμπούδη(Αρτοποιείο), Δημήτριο Καρακατσανίδη, Αριστείδη Μπερμπερίδη(Αρτοποιείο), Παναγιωτίδη Γεώργιος (Σ-Μ), Παντελίδη Χρ. Λάζαρο(Σ-Μ), Θεόφιλο Τσομπανίδη(Καστανάς), Ηλία Ν. Χαρτοματσίδη(Αρτοποιείο), Θεόδωρο Σαουλίδη(ΕΚΟ), Γιάννη Ν. Σιάνα, την αλησμόνητη Μαρία Μπρόβα(Φαρμακοποιό), για όλα όσα ετοίμασαν και πρόσφεραν για το προσωπικό του Νοσοκομείου, για όλους τους αιμοδότες μας και όσους προσήλθαν στο “Σπίτι του Πόντου” την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024. 

 Τέλος ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τις κυρίες Άννα Καραγιαννίδου(μέλος του Δ.Σ.), Λένα Κωνσταντινίδου(μέλος του Δ.Σ.), Ελένη Παπαχρήστου, Σοφία Παπακαρνέζη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθ΄όλη την διάρκεια της αιμοδοσίας(γραμματεία,κουζίνα, κ.α.), τον κ. Σάκη Χαμουρούδη “Εντυποδημιουργία” και τον μόνιμο χορηγό της “Τράπεζας Αἰματος” κ.Μιχάλη Κιουρτσίδη(Β.Ε.Κ., Μικρό Δάσος) για την κάλυψη της δαπάνης έντυπου υλικού(αφίσες, κάρτες κ.α.).

Την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου, κάθε χρόνο, “οι Ακρίτες” από το 1990 (έτος δημιουργίας της Τράπεζας Αίματος) πρώτα προσφέρουν το αίμα τους για τον συνάνθρωπο τους και αμέσως μετά διασκεδάζουν, το Σάββατο που ακολουθεί. Φέτος 13 Ιουλίου, διοργανώνουν για 38η φορά και πάλι το “Ποντιακόν Πανοΰρ” (από το 1987), στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου όπου και πάλι θα είμαστε όλοι εκεί για να διασκεδάσουμε.

Η επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία των “Ακριτών” η 118η θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024, στο “Σπίτι του Πόντου”.

Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν και να αιμοδοτήσουν στο “Σπίτι του Πόντου” μπορούν να το κάνουν πηγαίνοντας σε οποιοδήποτε κρατικό και μόνον, Νοσοκομείο της πατρίδας μας και να αιμοδοτήσουν δηλώνοντας ότι είναι για την “Τράπεζα Αίματος των Ακριτών  Πολυκάστρου” αριθμός μητρώου της Τράπεζας 11492.

Σχολιάστε