My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με Δ. Τσαντάκη η Αν. Παπαδοπούλου

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου του Γεωργίου είναι απ’ τα Ριζανά. Εντάσσεται από σήμερα και συμπορεύεται με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Τσαντάκη. Η πορεία προς τη νίκη των δημοτικών εκλογών ενισχύεται με νέους ανθρώπους από άκρη σ’ άκρη του Κιλκίς μας.

Η Αναστασία είναι φιλόλογος με ειδίκευση στη Φιλοσοφία. Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, μετρημένος, πειθαρχημένος και εργατικός, έρχεται να προσφέρει κι αυτή για την προοπτική του Κιλκίς και των χωριών μας. Γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου μας και πρώτη της προτεραιότητα θα είναι να ασχοληθεί ενεργά με αυτά. Θέλει να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο στο ζωντάνεμα των χωριών των Κρουσσιών.

Η δυνατή μας παράταξη πλησιάζει και ολοκληρώνει το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο της νίκης. Έχουμε δίπλα μας ολόκληρη την κοινωνία ενωμένη, ανθρώπους νέους με όρεξη για προσφορά και δίπλα τους έμπειρους αυτοδιοικητικούς. Προχωράμε με σιγουριά για το αύριο του Κιλκίς και των χωριά που αγαπάμε.

Καλωσορίζουμε τη δραστήρια Αναστασία Παπαδοπούλου στην ομάδα της Ενωτικής Δύναμης Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη στο νικηφόρο αγώνα μας. Γνωρίζουμε, σχεδιάζουμε και εργαζόμαστε με τους καλύτερους συνοδοιπόρους, για το μέλλον του Κιλκίς μας.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε