My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με Δ. Κυριακίδη η Β. Μερίτα-Τσίγκα

Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού αναδιατάσσει τις δυνάμεις της στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και πορεύεται Μπροστά! Με νέους κατά βάση ανθρώπους αλλά και με έμπειρους αυτοδιοικητικούς που έχουν τη διάθεση να εισφέρουν στην υπόθεση ανάπτυξης της περιοχής και να εργαστούν για να τη θωρακίσουν με έργα υποδομής.

Η Βασιλική Μερίτα – Τσίγκα δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στην Αυτοδιοίκηση. Συστρατεύεται στο πλευρό του Δημήτρη Κυριακίδη γιατί πιστεύει στη δυναμική και στην ολοκληρωμένη πρόταση που έχει για το Δήμο Κιλκίς και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Η Βασιλική Μερίτα Τσίγκα κατάγεται από την Αλεξάνδρεια ν. Ημαθίας αλλά ζει στο Γαλλικό τα τελευταία είκοσι τρία χρόνια. Σπούδασε αισθητική – κοσμετολογία στη σχολή Παστέρ και εργάστηκε ως αισθητικός σε ινστιτούτα ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκε ενεργά με τα πολιτιστικά στον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο ‘’Εχέδωρος’’. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση. Είναι παντρεμένη με το Σταύρο Τσίγκα και έχουν δύο γιούς, τον Κωνσταντίνο 21 ετών και τον Παύλο 18 ετών. Ζει με την οικογένειά της στο Γαλλικό.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε