My Twitter Feed

5 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Στήριξη του Επενδυτικού Οδηγού -

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, 2021

Πτώση δέντρου στο Νοσοκομείο Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Στα ύψη η διασπορά της πανδημίας -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Η μαγεία του Φεστιβάλ είναι πάλι εδώ -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

«Όραμα η δημοκρατική κοινωνία» -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Αντιπλημμυρικά από την ΠΕ Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου, 2021

Τραγωδία: Νεκρή 20χρονη σε τροχαίο -

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, 2021

“Έκρυθμη η κατάσταση στο ΓΝΚ” -

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου, 2021

Με Ανδρουλάκη κι ο Γ. Αναστασιάδης

O πολιτευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Αναστασιάδης, με δήλωσή του συντάσσεται με την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για τη προεδρία του κόμματος, «ώστε η δημοκρατική παράταξη να ξαναπιάσει το νήμα της ιστορίας», όπως σημειώνει στη δήλωσή του.

Θυμίζουμε ότι με την υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη συνταχθεί κι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης.

Η δήλωση του κ. Αναστασιάδη, έχει ως εξής:

«Πιστεύω βαθιά ότι η συμμετοχή στα κοινά πρέπει πρωτίστως να διέπεται από ειλικρίνεια και καθαρές θέσεις. Έτσι και τώρα, με το άνοιγμα της εσωκομματικής διαδικασίας για εκλογή αρχηγού από τη βάση στο Κίνημα Αλλαγής, θεωρώ χρέος μου να τοποθετηθώ δημόσια και ανοιχτά για την προσωπική μου επιλογή.

Στα χρόνια που πέρασαν η παράταξη μας σταθεροποιήθηκε αλλά δεν ισχυροποιήθηκε πολιτικά και εκλογικά. Συνεπώς, θεωρώ ότι ήρθε η ώρα αλλαγής ηγεσίας ώστε η δημοκρατική παράταξη με νέα δυναμική να μπορέσει να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Η επικείμενη εσωκομματική διαδικασία είναι μια πολύ ουσιαστική ευκαιρία για την επάνοδο της παράταξης μας σε πρωτεύοντα ρόλο στην ελληνική πολιτική σκηνή, γεγονός το οποίο αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα για να σταματήσει η φτωχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος και να μπει ένα τέλος σε πολιτικές που διχάζουν τον ελληνικό λαό.

Με βάση τα παραπάνω, στη διαδικασία επιλογής ηγεσίας της παράταξης μας, συντάσσομαι με τον Νίκο Ανδρουλάκη, έναν άφθαρτο και γνήσιο σοσιαλδημοκράτη πολιτικό που ήταν και είναι πάντα συνεπής και σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του. Ένα πρόσωπο της νέας γενιάς με πλούσια πολιτική εμπειρία και στα εθνικά αλλά και στα διεθνή δρώμενα. Ένα αξιόλογο και αγαπητό στέλεχος της παράταξης που ”ήταν πάντα εκεί” με δυναμισμό, με πίστη στην ενότητα, με διευρυμένη πολιτική αντίληψη, με ιδιαίτερες οργανωτικές ικανότητες καθώς και με πλήρη επίγνωση του βάρους της ευθύνης που καλείται να αναλάβει.

Συντάσσομαι με τον Νίκο Ανδρουλάκη ώστε η δημοκρατική παράταξη να ξαναπιάσει το νήμα της ιστορίας και να θεμελιώσει και πάλι τους δεσμούς της με την κοινωνία εμπνέοντας και κινητοποιώντας τον ελληνικό λαό με οραματικό ορίζοντα.»

Σχολιάστε