My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Με αγρότες και …οπαδούς ΠΑΟΚ

*”Θερμή υποδοχή” από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

(Βίντεο) Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, προανήγγειλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, μιλώντας χθες στο Κιλκίς, κατάτη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε.

Ο κ. Βορίδης υποσχέθηκε ότι θα θέσει στη συνάντηση το ζήτημα του αγροτικού πετρελαίου, το τέλος επιτηδεύματος στους αγρότες και τη μείωση του ΦΠΑ στα αγροτικά εφόδια, σημειώνοντας ωστόσο ότι αναζητείται δημοσιονομικός χώρος.

Απαντώντας σε ερωτήσεις αγροτών, στη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί τους, ο κ.Βορίδης είπε ότι «η όλη ιδέα στον αρχικό σχεδιασμό του μέτρου της εξισωτικής ήταν να δώσουμε χρήματα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές».

Για τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα κάνει μια ρύθμιση για τις προσλήψεις, έτει ώστε για μεν τους ορισμένου χρόνου να προσλαμβάνονται με βάση τον εσωτερικό κανονισμό τους,για δε τους αορίστου να πηγαίνουν με τη διαδικασία του ΑΣΕΠ.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ακόμη και στην ιδέα για την σύσταση ενός είδους αγροτικού ΚΕΠ, με τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, που συμμετείχε στη συνάντηση, να τονίζει ότι οι υπηρεσίες θα ενταχθούν και στα κανονικά ΚΕΠ έτσι ώστε τα σημεία εξυπηρέτησης να αυξηθούν.

Ο κ. Βορίδης ολοκλήρωσε την επίσκεψή του απηύθυνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς.

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Η “υποδοχή” των οπαδών του ΠΑΟΚ

“Θερμή υποδοχή” επιφύλαξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στον κ. Βορίδη, ο οποίος επρόκειτο κατ` αρχάς να συναντηθεί με το δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, αλλά η επίσκεψη στο Δημαρχείο, που δεν είχε ανακοινωθεί, τελικά ματαιώθηκε “για λόγους ασφαλείας”.

Όσο για τη συνάντηση με τους αγρότες, που επρόκειτο να γίνει αμέσως μετά στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, μεταφέρθηκε σε κέντρο διασκέδασης έξω από το Κιλκίς, όπου αργότερα έγινε και η κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ.

Στο μεταξύ, όμως, οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από το κέντρο με συνθήματα κατά της ΝΔ, του Κ. Μητσοτάκη, του Λ. Αυγενάκη και του Ολυμπιακού, ενώ στο σημείο είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τελικά ο κ. Βορίδης έφθασε στο κέντρο με μεγάλη καθυστέρηση και από άλλο δρόμο, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποχώρησαν κάνοντας πορεία προς την πόλη.

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν αναρτήσει από νωρίς σε αερογέφυρα στο ύψος της Κρηστώνης ένα πανό με την επιγραφή «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ… ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΒΙΑ…ΠΑΟΚ ΚΙΛΚΙΣ».

Σχόλια
One Response to “Με αγρότες και …οπαδούς ΠΑΟΚ”
  1. Ο/Η sittingbull λέει:

    Άλλο ενα θλιβερό επεισόδιο στο έργο του τέλους της πολιτικής, όπου κοινωνικές ομάδες αυτοοργανώνονται για να υπερασπίσουν οπαδικά θέματα ή θέματα του στενού συντεχνιακού τους συμφέροντος ή ακόμη χειρότερα όπως γίνεται τώρα στα νησιά, για να εμποδίσουν την κατασκευή δομών “φιλοξενίας” στους πρόσφυγες. Μετά απο όλα αυτά, τα τοπικά στελέχη φωτογραφήθηκαν με τον Βορίδη για να εμπλουτίσουν το άλμπουμ του facebook k instagram μια και δεν αρκεί μόνο να δηλώνεις τα πολυτελή ταξίδια σου με φωτό σε σαλέ και και κοσμικές πρωτεύουσες αλλά πρέπει να δείξεις και τις υψηλές γνωριμίες σου. Ο Γκυ Ντεμπόρ τώρα δικαιώνεται !
    Κάτι δηλώσεις που έγιναν προεκλογικά απο τον επισκεπτη περί μειώσεις φορολογίας, αυξήσεις μισθών και επιδομάτων και εισόδημα που θα περισσεύει, να φανταστώ ότι δεν τόλμησε κανένας να ρωτήσει γιατί δεν τα είδαμε ακόμη. Αλλά αυτά είναι για τη πλέμπα, όχι γι αυτούς που πιστεύουν στο “όλα για μας, τίποτα για τους άλλους” αυτό το “άθλιο απόφθεγμα” κατά τον Άνταμ Σμίθ.

Σχολιάστε