My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Μετανάστες και όπλα μπαίνουν από Κιλκίς”

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αστυνομικών του κιλκίς

Η πρόεδρος της ΕΑΣΥΝΚ, Γ. Τσελέκη

Η πρόεδρος της ΕΑΣΥΝΚ, Γ. Τσελέκη

Ενώ οι αστυνομικοί του νομού Κιλκίς περιμένουν να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για επανασχεδιασμό του προγράμματος αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης και της διάταξης των δυνάμεων της Αστυνομίας για τον σκοπό αυτό, οι 53 αστυνομικοί του νομού ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την αναχώρησή τους αύριο Τρίτη, στα πλαίσια της νέας απόσπασής τους. Αυτή τη φορά, οι 10 θα πάνε στη Δράμα κι οι υπόλοιποι 43 στη Κομοτηνή, για να στελεχώσουν τα εκεί κέντρα κράτησης μεταναστών.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί πρόσθετες ανησυχίες για την ήδη πλημμελή φύλαξη του νομού μας, με τους αστυνομικούς του Κιλκίς να `χουν προβεί ήδη σε κινήσεις προς ενημέρωση, τόσο της πολιτικής και αστυνομικής ηγεσίας, όσο και τοπικών παραγόντων και φορέων. Στα πλαίσια αυτά έγινε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση του ΔΣ της ΕΑΣΥΝΚ με τον βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργο Γεωργαντά, ενώ για σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένη άλλη με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Χαρακτηριστική για το επίπεδο αστυνόμευσης του νομού Κιλκίς ήταν η αναφορά της προέδρου της ΕΑΣΥΝΚ, Γεωργίας Τσελέκη, σε σημερινή της συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. “Ο μεγάλος όγκος των μεταναστών επιχειρεί πλέον να διέλθει τα σύνορα της χώρας μέσω του νομού μας. Η παράνομη είσοδος μεταναστών αλλά και όπλων είναι πια σε ημερήσια διάταξη”, είπε μεταξύ άλλων η κ. Τσελέκη.

Πάντως, μια απ` τις υποσχέσεις της κυβέρνησης είναι ότι τα κέντρα φύλαξης των μεταναστών θα επιτηρούνται από ιδιωτικές εταιρίες σεκιούριτι, με τον σχετικό διαγωνισμό να προκηρύσσεται σε δυο περίπου μήνες, τόνισε στη συνέντευξή της η πρόεδρος της ΕΑΣΥΝΚ.

Για τα θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς του Κιλκίς, η κ. Τσελέκη είχε σήμερα το μεσημέρι την δυνατότητα να μιλήσει με τον υπουργό ΜΑΘ, Θ. Καράογλου, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων.

 

Σχολιάστε