My Twitter Feed

10 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επίσκεψη Δένδια για ευρωεκλογές -

Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Το πρόγραμμα ομιλιών -

Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

3,8 εκ. για συντήρηση δρόμων -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στη Βουλή οι διακοπές σε φ/β -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Όλοι σε απεργία 1ης Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Κάλεσμα φορέων για τη 1η Μάη -

Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Απίστευτη ανατροπή από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ -

Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Βροντερό “παρών” για την Υγεία -

Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διαψευδει τα …αδιαψευστα ο κ. Ζαφειρατος!

Είδαμε πολλά σ` αυτήν την απίστευτη έτσι όπως εξελίσεται ιστορία των μεταλλείων, μας έμεινε να δούμε κι αυτό: Τον Τμηματάρχη της  Διεύθυνση Μεταλλευτικών και Βιομηχανικών Ορυκτών του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ιωάννη Ζαφειράτο, να θέλει να διαψεύσει κοντά τετρακόσιους νοματαίους, που ήταν αυτήκοοι μάρτυρες των όσων είπε στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας.

Σήμερα το απόγευμα το kilkis24 έλαβε απ` τον κ. Ζαφειράτο το εξής e-mail:

“Αξιότιμοι κύριοι
Σας διαβιβάζω το συνημμένο έγγραφο και παρακαλώ να το αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας όπως ακριβώς έχετε αναρτήσει και το άρθρο του κ. Γιάννη Καραγιαννίδη με την εικαζόμενη φράση που μου αποδίδει ο συντάκτης σας.”

Το δε συνημμένο έγγραφο είναι αυτό που απέστηλε προς την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη, με θέμα “Ενημερωτική εκδήλωση της 6ης/2/2012 στο Κιλκίς με θέμα τον πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης του δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης δημόσιου μεταλλευτικού χώρου στις περιοχές Μεταξοχωρίου, Βάθης, Γερακαριού, Φύσκας, Κεντρικού, Μυλοχωρίου και Αντιγόνειας”, και το οποίο αναφέρει τα εξής:

“Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο της Π.Ε. Κιλκίς και αναρτήσεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου που αφορούσαν στην ενημερωτική εκδήλωση του θέματος που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς στις 6/2/2012, σας γνωστοποιώ ότι δεν αποδόθηκε σωστά στα δημοσιεύματα η απάντησή μου σε ερώτημα σχετικό με τις δημόσιες δεσμεύσεις του Υφυπουργού Π.Ε.Κ.Α. κ. Μανιάτη και ειδικότερα ουδέποτε διατύπωσα την ακόλουθη φράση όπως δημοσιεύθηκε:

«αν αύριο Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ταχθεί εναντίον των μεταλλείων τότε ο διαγωνισμός που τρέχει θα κηρυχθεί άγονος»

και είναι δεδομένο ότι αυτή δεν αποτελεί τη δημόσια δέσμευση του κ. Υφυπουργού.

Οι δημόσιες δεσμεύσεις του κ. Υφυπουργού εδόθησαν στις 19/1/2012 στην Αθήνα, παρουσία των εκπροσώπων των θεσμοθετημένων φορέων της Π.Ε. Κιλκίς (Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι κλπ).

Παρακαλώ πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γκουντενούδη, ως διοργανωτή της εκδήλωσης, να δημοσιεύσει το παρόν έγγραφο στην οικεία ιστοσελίδα της Π.Ε. Κιλκίς και να το κοινοποιήσει στο Δήμο Κιλκίς και στον τοπικό τύπο (εφημερίδες, ιστοσελίδες) του νομού.”

Ε, μετά απ` αυτό παρακαλούνται οι αναγνώστες του ΚΙΛΚΙΣ24, που συμμετείχαν στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας και άκουσαν τον κ. Ζαφειράτο να λέει την φράση που τώρα αρνείται, να το καταθέσουν επώνυμα σαν σχόλιο, σ` αυτήν την δημοσίευση.

Ευχαριστώ θερμα

Γιάννης Καραγιαννίδης

 

                         
Σχόλια
38 Responses to “Διαψευδει τα …αδιαψευστα ο κ. Ζαφειρατος!”
 1. Ο/Η Γρηγόρης Κυριακού λέει:

  Το υπουργείο δηλαδή διαψεύδει όλους όσους ήταν παρόντες. Επειδή ομαδική παράκρουση αποκλείεται να πάθαμε όλοι όσοι ήμασταν εκεί, θα πρότεινα να το ξανασκεφτούν. Εκτός αν ο κ. Ζαφειράτος φοβάται την αντίδραση του υφυπουργού.

 2. Ο/Η ANDREAS TSOLAKIDIS λέει:

  ΝΑΙ…ειμουν παρόν και το άκουσα από τον ίδιο το Ζαφειρατο

 3. Ο/Η nitro λέει:

  Πόσοι ήταν με κάμερα εκεί μέσα?

 4. Ο/Η ANNA-MAΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ λέει:

  Βεβαίως και δεν είπε αυτήν τη φράση ΑΛΛΑ ερωτούμενος τι θα γίνει αν αύριο το ΔΣ του Κιλκίς πάρει αρνητική απόφαση στο θέμα μεταλλείων – τι θα κάνει το υπουργείο ; ο κ. Ζαφειράτος είπε “θα κηρυχθεί άγονος”

  Η ερώτηση τέθηκε από νεαρό που καθόταν στις πρώτες 4-5 σειρές και μάλιστα στο κέντρο της σειράς του, στο τελευταίο τρίωρο της συγκέντρωσης.

 5. Ο/Η αναστασια πάγκου λέει:

  HELLO!!!ήμουνα κι εγώ εκεί κι άκουσα ότι ακούσατε κι εσείς κ.Καραγιαννίδη.Ο κ.Ζαφειράτος σε ερώτηση του κ.Λαζαρίδη «αν το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς λάβει απόφαση κατά των μεταλλείων,ο κ.Μανιάτης θα αποσύρει το διαγωνισμό?»,απάντησε ΝΑΙ.Πάγωσε η αίθουσα επαναδιατυπώθηκε το ερώτημα και ο κ.Ζαφειράτος ξαναείπε ΝΑΙ και πρόσθεσε ότι πριν να ξεκινήσει για εδώ τον φώναξε ο κ΄Μανιάτης στο γραφείο του και του είπε να μας μεταφέρει αυτή του τη δέσμευση!!!
  Εκτός από τον κ΄Ζαφειράτο όμως με δελτίο τύπου του κ.Παραστατίδη ανακοινώθηκε η δέσμευση τουκ.Μανιάτη ότι αν δε θέλουν οι τοπικές κοινωνίες δε θα γίνει τίποτα.
  Επιπλέον αυτή την δέσμευση μας μετέφεραν και όλοι οι αιρετοί μας αρχοντες που κατέβηκαν στο ΥΠΕΚΑ στις 19/1.
  Υστερα με ‘ολα αυτά ,αναρωτιέστε γιατί είναι εξαγριωμένος ο κόσμος,μωρέ πάλι καλά κρατάει και δεν τους παίρνει ο διάολος…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!

 6. Ο/Η μαρία λέει:

  πού είναι το τελευταίο μέρος από το βιντεο;;; ΔΕΝ ΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

 7. Ο/Η μαρία λέει:

  ουπς, σε άλλη εφημερίδα έπρεπε να ρωτήσω…. όσο για το παραπάνω σχόλιο, το επιβεβαιώνω, είναι αλήθεια τα παραπάνω λόγια.

 8. Ο/Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΒΑΣΙΔΗΣ λέει:

  Η απάντηση στην ερώτηση που δόθηκε από τον κ.Ζαφειράτο ήταν πως ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος αν το ΔΣ του Κιλκίς πάρει αρνητική απόφαση !!!!!!!!

 9. Ο/Η Βάσω λέει:

  Το επιβεβαιώνω και εγώ. Εκτός από ιθαγενείς, θα μας βγάλουν και παράφρονες;;

 10. Ο/Η ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ λέει:

  γλειωδης τυπος ….

  με βγαζει εξω απο τα ρουχα μου το ειπε και το επανελαβε πολλες φορες

  οριστε με αυτους εχουμε να κανουμε το κρατος των Αθηνων η συμπεριφορα απο τα τσιρακια τους

  αλλα ρε παιδια λυπηθητε τον καημενο τον ζαφειρατο και ολη την παρεα του τους τραβηξαν τα αυτια που δε τα καταφεραν στο Κιλκις

 11. Ο/Η ANNA-MAΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ λέει:

  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ:
  ΤΣΑΛΙΚΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (καθηγήτριες συνταξιούχες) ΟΤΙ Ο Κ.ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ “ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΧΙ ;” ΕΙΠΕ “Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΓΟΝΟΣ.

  ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΕΓΩ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΗΛ.Δ/ΝΣΗ

 12. Ο/Η Mελίνα λέει:

  Πολύ επιλεκτική μνήμη έχετε κ. Ζαφειράτο! Το ακούσαμε ΟΛΟΙ και ήταν ίσως το μοναδικό ευχάριστο πράγμα που βγήκε από τα στόματα των απεσταλμένων του υπουργείου ( οι οποίοι κατά τα άλλα έδειξαν να θεωρούν ότι απευθύνονται σε νήπια) . Προφανώς έντεχνα το αρθρώσατε με τρόπο ώστε να μπορείτε να το ανακαλέσετε αργότερα – γνωστή τακτική. Θέλετε το χρυσό του Κιλκίς? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

 13. Ο/Η Nikolaki Maria λέει:

  Ο διαγωνισμος θα κηρυχθει αγονος αν το Δ.Σ. αποφασισει αρνητικα.Αυτο ακουσα,Λετε να μας πιανει ενα εντονο Αλτσχαιμερ ολους εκει?Ξερω γω….

 14. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΟΥΔΗΣ λέει:

  Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ 2 ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ , ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ Τ ΑΥΤΙΑ , ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ : ”ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΓΟΝΟΣ ”.

 15. Ο/Η ANNA-MAΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ λέει:

  KAI EMEIΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ) ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΙΛΚΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ. Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΣΕΙΡΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

 16. Ο/Η ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ λέει:

  Σας βολευει να παρακουσαμε κ.Ζαφειρατο, αλλα δυστυχως για εσας δεν παρακουσαμε. Ξεκαθαρα το ειπατε και μαλιστα περισσοτερο απο μια φορες οτι αν η τοπικη κοινωνια με αποφαση του δημοτικου της συμβουλιου ειναι εναντια στα μεταλλεια τοτε ο διαγωνισμος κρινεται αγονος. Το ιδιο επιβεβαιωνει και η Παντελιαδου Παρθενα και ο Παρκοσιδης Αδααμ που βρισκονταν εκεινη την ημερα αλλα δεν εχουν ηλ.διευθυνση οι ιδιοι να το δηλωσουν.
  Αν τολματε ομως ελατε εδω στο Κιλκις να το πειτε μεσα στο καταμεστο συνεδριακο κεντρο του Κιλκις κι οχι μεσω διαδικτυου απο την ασφαλεια του γραφειου σας, και μη νοιαζεστε θα σας κανουμε εμεις τα εξοδα!

 17. Ο/Η Μπάμπης λέει:

  Ναι το άκουσα και γώ, όπως όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα!
  Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι που πάνε να μας βγάλουν τρελούς, μας ζητάνε να τους εμπιστευτούμε για τον έλεγχο της λειτουργίας των μεταλλείων. Εδώ μας είπαν ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί κυάνιο, όταν ο υφυπουργός στους εκπροσώπους που πήγαν στην Αθήνα είπε “Ποιος σας το είπε αυτό” Αν όμως σε μερικά χρόνια ο τόπος μας καταστρέφεται, κανείς απ αυτούς δεν θα είναι στη θέση του ενώ εμείς θα είμαστε εδώ…

 18. Ο/Η ΧΑΜΙΖΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ λέει:

  Ο ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΣ(ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ) ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κου. ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΤΕ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΓΩΝΟΣ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΣΟ

 19. Ο/Η Νικολεττα Εμποροπουλου λέει:

  Οτι ψέκαζαν, ψέκαζαν… Ισως αυτά που έριξαν να μην ήταν αρκετά… Μας υποτιμούν και αυτό θα γυρίσει σε βάρος τους. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…Ελπίζω να τους δούμε και στο Πολύκαστρο τους κυρίους του ΥΠΕΚΑ, μόνο που εκεί δε θα΄μαστε και τόσο ευγενείς. Αυτοί τη βρώμικη δουλειά τους και μεις τη δική μας. Αύριο 11/02, στη Μ. Βρύση το ΜΕΤΩΠΟ έχει ενημέρωση στις18:30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου…

 20. Ο/Η φωτεινη λέει:

  φυσικα και το ειπε!!τι καθομαστε και συζηταμε;επιτελους πια!!φτανει ο εμπαιγμος και η κοροϊδια!!!

 21. Ο/Η Αντώνης λέει:

  Γέμισε “κωλοτούμπες” ο τόπος. Και φυσικά το είπε, όλοι το ακούσαμε.

 22. Ο/Η Ηρακλής λέει:

  Καθόμουν αρκετά πίσω αλλά το άκουσα πεντακάθαρα και βέβαια έμεινα άφωνος. Επιτέλους είπα ‘ολα κρίνονται αύριο στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αλλά επειδή είμαστε Έλληνες πάντα θα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ. Ο εφιάλτης ήταν Έλληνας. Αλλά ο κύριος Ζαφειράτος θα μπορούσε να πει συγνώμη έκανα λάθος και δεν κατάλαβα τι είχε πει ο υπουργός, από το να προσπαθεί να πείσει 350 περίπου ανορώπους ότι δεν το είπε.
  Παρακαλώ όλους τους πολιτικούς που βρισκόταν στην αίθουσα να πάρουν θέση επί του παρόντος . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 23. Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΓΚΟΣ λέει:

  Ήμουν κι εγώ εκεί στην ημερίδα της 6ης Φεβρουαρίου 2012 όπου το ΥΠΕΚΑ, διά των εκπροσώπων του, κατέβαλε φιλότιμη προσπάθεια να ενημερώσει και να πείσει τους πολίτες του Κιλκίς για την αναγκαιότητα λειτουργίας μεταλλείων χρυσού και άλλων μεταλλευμάτων στην περιοχή των Κρουσσίων.
  Δηλώνω υπεύθυνα και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου, ότι ο κ. Ζαφειράτος στην υποβληθείσα ερώτηση: “Τι θα γίνει αν πάρει το Δημοτικό Συμβούλιο απόφαση να μην εγκατασταθούν μεταλλεία στο Κιλκίς;” απάντησε απνευστί “Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΓΟΝΟΣ”.
  Ο Υπευθύνως Δηλών
  ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΓΚΟΣ
  Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
  επί 28 χρόνια Διευθυντικό Στέλεχος της ΔΕΗ Α.Ε.

  • Ο/Η Ι. Ζαφειράτος λέει:

   Eυχαριστώ πολύ κ. Σπίγκο για τη δήλωση της αλήθειας. Προφανώς, ο κ. Καραγιαννίδης πρόσθεσε με δική του πρωτοβουλία το “αν αύριο Τρίτη”. Η φράση που προέκυψε δεν έχει καμία απολύτως έννοια και οποιοσδήποτε με στοιχειώδεις νομικές γνώσεις θα σας διαβεβαίωνε ότι ένας διαγωνισμός δεν μπορεί να κηρυχθεί τίποτα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του που είναι η 14η Μαρτίου.

 24. Ο/Η Mαρία Καδόγλου λέει:

  Το παιδί που έκανε την ερώτηση (από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω) καθόταν ακριβώς δίπλα μου. Άκουσα την απάντηση όπως την άκουσαν όλοι. Και φυσικά δεν είναι δυνατόν να “παράκουσαν” 400 άτομα!

 25. Ο/Η Στράτος λέει:

  Τι να σχολιάσουμε ρε παιδιά, τα αυτονόητα. Το ΥΠΕΚΑ το λέει πλέον απροκάλυπτα. “ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ”. Aυτό σημαίνει ότι… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ….

 26. Ο/Η goudi λέει:

  Ο κ.Ζαφειράτος σε ερώτηση του κ.Λαζαρίδη «αν το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς λάβει απόφαση κατά των μεταλλείων,ο κ.Μανιάτης θα αποσύρει το διαγωνισμό?»,απάντησε ΝΑΙ.Πάγωσε η αίθουσα επαναδιατυπώθηκε το ερώτημα και ο κ.Ζαφειράτος ξαναείπε ΝΑΙ και πρόσθεσε ότι πριν να ξεκινήσει για εδώ τον φώναξε ο κ΄Μανιάτης στο γραφείο του και του είπε να μας μεταφέρει αυτή του τη δέσμευση!!!
  Εκτός από τον κ΄Ζαφειράτο όμως με δελτίο τύπου του κ.Παραστατίδη ανακοινώθηκε η δέσμευση τουκ.Μανιάτη ότι αν δε θέλουν οι τοπικές κοινωνίες δε θα γίνει τίποτα.

 27. Ο/Η ataktos λέει:

  ήμουνα και εγω εκεί και τα άκουσα

 28. Εκπροσωπώντας την Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς, ήμουν παρών στην ενημερωτική εκδήλωση στις 6-2-12 και επιβεβαιώνω ότι η απα΄ντηση του κ. Ζαφειράτου στην ερώτηση του Γραμματέα του Συνασπισμού κ. Λαζαρίδη Λάζαρου ήταν ότι, αν το Δημοτικό Συμβούλιο πάρει αρνητική θέση τότε η προκύριξη θα αποβεί άγονη. Μάλιστα ειπώθηκε ότι ο κ. Ζαφειράτος καλέστηκε στο γραφείο του κ. Μανιάτη για να του υποδείξει αυτήν την επιθυμία του.
  Από την εξέλιξη της υπόθεσης γίνεται φανερό ότι η αναξιοπιστία των υπευθύνων του Υπουργείου είναι απύθμενη.
  Απόόσες διαβεβαιώσεις προσπάθησαν να δώσουν δεν θα ισχύσει τίποτε.
  Εκτελούν εντολές μεγάλων πολυεθνικών και προσπαθούν με κάθε τρόπο, θεμιτό ή αθέμιτο να αρπάξουν ότι μπορούν τώρα που η χώρα είναι κολλημένη στον τοίχο.
  Το ότι θα ωφεληθεί το κράτος για να βγει από την κρίση είναι για τους αφελής και τους δοτούς.

  • Ο/Η Κατερίνα Σαρόγλου λέει:

   οσοι ειμασταν εκει ξερουμε πολυ καλα τι ακουσαμε!!!!!Γιατι πρεπει να αποδειξουμε οτι ΔΕΝ ειμαστε ελεφαντες;;;;;Ας αποδεΙξει ο Ζαφειρατος οτι ΔΕΝ το ειπε!!!

 29. Ο/Η +Αρχιμ.Απόστολος Πορτοκαλίδης λέει:

  Ήμουν κι εγώ στην ημερίδα και άκουσα τον κ.Ζαφειράτο να λέει ότι αν το Δημοτικό Συμβούλιο πάρει απόφαση να μην γίνουν τα μεταλλεία τότε ο διαγωνισμός θα κηρυχθεί άγονος.

Σχολιάστε