My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Μεγαλο το εργο στην Ουγκαντα

Ένα σημαντικό έργο στην περιοχή Τσανούνα της Ουγκάντας στην  Αφρική,200 χιλιόμετραμακριά από την πρωτεύουσα Καμπάλα, επιτελεί η Μητρόπολη Κιλκίς.

Με την ευκαιρία της πρώτης εβδομάδα της Σαρακοστής που είναι αφιερωμένη στην Ιεραποστολή, η Μητρόπολη μας ενημερώνει ότι σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας και ιδιαίτερα του εφημερίου της περιοχής π. Νικολάου Βayego, έχει δημιουργηθεί ένα πολυδύναμο ιεραποστολικό κέντρο.

Συγκεκριμένα,

– έχει κατασκευαστεί ένας Ιερός Ναός αφιερωμένος στους Αγίους Αποστόλους, ο οποίος εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2010, παρουσία και εκπροσώπων της Μητρόπολης Κιλκίς.

– προχωρά η κατασκευή  ενός 9/θέσιου Σχολείου καθώς και ενός Ιατρείου που θα αποτελείται από δύο αίθουσες. Υποδομές που θα βελτιώσουν το επίπεδο ζωής των κατοίκων της Τσανούνα, προσφέροντας τα απαραίτητα εφόδια της παιδείας καθώς και υπηρεσίες υγείας και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψής που αυτήν την στιγμή είναι ανύπαρκτες στην περιοχή.

– έχουν διανοιχθεί τέσσερα πηγάδια νερού για τις ανάγκες των κατοίκων.

– συντηρούνται 40 παιδιά τα οποία φοιτούν στα σχολεία της Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας και πάσης Ουγκάντας, παρέχοντάς τους το καθημερινό φαγητό, τα απαραίτητα σχολικά είδη καθώς και ρουχισμό.

Με την ευκαιρία, η Μητρόπολη Κιλκίς ευχαριστεί όλους όσους ενισχύουν το έργο της και βοηθούν τους αδελφούς μας στην Αφρική.

 

Σχολιάστε