My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μεγάλο τρίποντο για τον Κιλκισιακό Β`

Εξαιρετική η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού υπέταξε με 2-1 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Σταυροχώρι τον Σταθμό Μουριών.
Η νίκη προήλθε κόντρα σε μια φορμαρισμένη ομάδα που βρισκόταν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ αποκτά τεράστια σημασία καθώς σημειώθηκε χωρίς τους δύο έμπειρους ποδοσφαιριστές Ηλία Κουραλίδη και Μπάμπη Ζαμανόπουλο που απουσίαζαν.
Οι νεαροί παίκτες του Θωμά Σαραφίδη όμως έκαναν μεγάλο παιχνίδι, και έδειξαν πως και μόνοι τους μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Στο 30′ έπειτα από κάθετη πάσα του Στέλιου Φιλιππίδη, ο Παναγιώτης Κοσμερίδης δε λάθεψε ανοίγοντας το σκορ. Στο 55′ ωραίος ομαδικός συνδυασμός με τον 15χρονο Ιορδάνη Κυριακίδη να γίνεται ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγα λεπτά αργότερα. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Κιλκισιακό Β΄ όμως να κρατά αυτή τη σημαντική νίκη. Ετσι έφτασε τους 30 βαθμούς και ανέβηκε στη τέταρτη θέση.

Επίσης άξιο αναφοράς είναι και το ντεμπούτο του επίσης 15χρονου Νίκου Σισμανίδη που ανέβηκε και αυτός όπως και ο Κυριακίδης από τους Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χατσικίδης, Δούκας, Ντοριάν, Π. Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Μουρατίδης, Φιλιππίδης (60′ Γ. Κουραλίδης). Κελεσίδης, Κοσμερίδης, Μαλάνια (85′ Σακαλίδης), Κυριακίδης (75′ Σισμανίδης)
Το πρωτάθλημα έχει ακόμη έξι παιχνίδια, η ομάδα μας είναι κοντά στο στόχο που έχει θέσει, και το Σάββατο υποδέχεται το Κοιλάδι.
Σχολιάστε