My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Παρασκευάς

Στην Καβάλα διεξήχθη ο Α΄ όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ16 το Σάββατο 11 Ιουλίου, με μεγάλο πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας τον Σταμάτη Παρασκευά, που κέρδισε ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο.

Η αρχή για τον αθλητή του Φίλιππου Μισαηλίδη έγινε στο άλμα σε ύψος όπου ο νεαρός άλτης έφτασε με ευκολία στο 1,68 και τη 2η θέση στο αγώνισμα έχοντας κάποιες πολύ καλές προσπάθειες που δείχνουν ότι έχει προοπτικές για υψηλότερες «πτήσεις» πάνω από τον πήχη.

Λίγη ώρα αργότερα και χωρίς περιθώρια ξεκούρασης ξεκίνησε το άλμα τετραπλούν. Ο Παρακευάς ήταν το μεγάλο φαβορί βάσει επίδοσης αλλά ξεκίνησε με δύο άκυρες προσπάθειες. Στην τρίτη του προσπάθεια πέτυχε μεγάλο άλμα στα 15,86μ. σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ του, 15,30μ., και δείχνοντας ότι δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης για τον νικητή του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι θα κέρδιζε και με τις επιδόσεις των υπόλοιπων αλμάτων του που ήταν σταθερά σε καλό επίπεδο δείχνοντας ότι ήταν έτοιμος για τους αγώνες.

Ο αθλητής του Γ.Α.Σ.Κ. θα είναι και του χρόνου στην κατηγορία Κ16 και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο βρισκόμενος ήδη στους κορυφαίους αθλητές της Ελλάδας στην ηλικία του.

Σχολιάστε