My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μεγάλες ζημιές από τη γέφυρα!

Λόγω της κατασκευής από την ΕΡΓΟΣΕ, της γέφυρας της σιδηροδρομικής γραμμής στη περιοχή Μικρού Δάσους, άλλαξε εδώ και μερικά χρόνια η ροή του ποταμού Αξιού με ευθύνη της κατασκευάστριας εταιρίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να χαθούν καλλιεργήσιμες εκτάσεις, να παρασυρθεί από τα νερά του Αξιού ο οικίσκος και το αντλιοστάσιο και να διακοπεί η λειτουργία του αρδευτικού δικτύου Μικρού Δάσους λόγω ζημιών που προκλήθηκαν από τις εργασίες, ενώ προβλέπεται να καταργηθεί η λειτουργία του δρόμου που συνδέει τον οικισμό με τα κοιμητήρια του οικισμού.

Τέλος, μεγάλες φθορές έχει υποστεί και ο ασφαλτοτάπητας των δρόμων που χρησιμοποιεί η κατασκευάστρια εταιρία στο Μικρό Δάσος, ενώ ζημίες έχουν υποστεί οικίες του οικισμού λόγω των ανατινάξεων στους χώρους εκσκαφής.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Παιονίας, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στην περιοχή, ο δήμαρχος Χρ. Γκουντενούδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρ. Βεργίδης, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου κ. Μπερπερίδης, οπροέδρος της Τ.Κ. Μικρού Δάσους κ. Λαρχανίδης, ο μεταλλειολόγος μηχανικός κ. Πινάκας από την «Σιδηροδρομικά Έργα Α.Τ.Ε.» και ο επιβλέπων μηχανικός από την ΕΡΓΟΣΕ κ. Κουτσούλας.

Σύμφωνα με τον δήμο, οι υπεύθυνοι του έργου δεσμεύτηκαν ότι σύντομα θα προβούν σε όλες τις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών και των παρεμβάσεων στην περιοχή, στην οποία οι εργασίες είναι σε πλήρη εξέλιξη και ένα μεγάλο τμήμα τους έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

 

 

Σχολιάστε