My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μείον δύο, ο Δήμος ΑΞΙΩΝ

Είχε ανεξαρτοποιηθεί από τη παράταξη Σισμανίδη τη προηγούμενη 5ετία, αποχωρεί κι απ` τη παράταξη Τονικίδη τώρα. Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς, Θόδωρο Βαφειάδη, ο οποίος για τη νέα αυτή ανεξαρτοποίηση επικαλείται την αποδοχή εκ μέρους του Παύλου Τονικίδη του ορισμού του μέλους της παράταξης Βασίλη Καραμπίδη ως προέδρου της ΔΕΥΑΚ. Μύλος, δηλαδή!

Παράλληλα, η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας έχασε και δεύτερο σύμβουλο, αφού αποχώρησε κι ο Νίκος Γιαρήμαγας “λόγω μη τήρησης των αρχών λειτουργίας” της, ακολουθώντας τον κ. Βαφειάδη.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Βαφειάδη

“Με την παρούσα δηλώνω ότι από τη στιγμή αυτή καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από το δημοτικό Συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη.

Με την απόλυτη πίστη ότι προτεραιότητα όλων των αιρετών πρέπει να είναι το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας νομίζω ότι μετά τα όσα έγιναν με την τοποθέτηση Προέδρου στη ΔΕΥΑΚ δημοτικού συμβούλου από τον μέχρι τώρα Συνδυασμό μας χωρίς προγραμματική σύγκλιση των αντίστοιχων Συνδυασμών, αλλά με διμερείς συμφωνίες και προσωπικές στρατηγικές και από την ώρα που ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Τονικίδης το αποδέχθηκε ως τετελεσμένο με συνέπεια η μείζων Αντιπολίτευση να κινδυνεύει να αυτοφιμωθεί μέσα στο Δημοτκό Συμβούλιο κάτι που θα έχει επιπτώσεις στη λειτουργία των διακριτών ρόλων Συμπολίτευσης-Αντιπολίτευσης και άρα στη διαφανή λειτουργία του Οργάνου θεωρώ ότι δεν έχω θέση στον Συνδυασμό αυτό.

Τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών που μου την εμπιστεύθηκαν, θα συνεχίσω να λειτουργώ με βάση τη θεσμική θέση στην οποία μας έταξαν οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του κ. Γιαρήμαγα

“Με την παρούσα δηλώνω ότι από τη στιγμή αυτή καθίσταμαι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αποχωρώντας από το δημοτικό Συνδυασμό της μείζονος Αντιπολίτευσης ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ με επικεφαλής τον κ. Παύλο Τονικίδη λόγω μη τήρησης των αρχών λειτουργίας, όπως προεκλογικώς συμφωνήσαμε.”

Σχολιάστε