My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

…Μακάβριο δημοτικο χαρατσι!

Μεταφέρουμε απ` το zougla.gr επιστολή δημότη των Πλαγίων με τίτλο “απίστευτη κοροϊδία από τον δήμο Παιονίας Κιλκίς”:

Τα τελευταία 45 χρόνια, όσο δηλαδή η ηλικία μου, είμαι κάτοικος και δημότης σε ένα ακριτικό χωριό του νομού Κιλκίς (Πλάγια) 4 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Εως εδω όλα καλά!! Πριν μια εβδομάδα μου ήρθε δημοτικό χαράτσι για το έτος 2011, 10 ευρώ +1% τόκο για κάθε μήνα αν δεν πληρωθεί στην ώρα του (το όποιο επισυνάπτω) και αναφέρει για τέλη νεκροταφείου και δικαίωμα ενταφιασμού. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμο Παιονίας και μιλώντας με το αρμόδιο τμήμα (τηλ. 2343350100, κ. Κώστα) επικαλέστηκε συντήρηση νεκροταφείων (πιστέψτε όλα αυτά τα χρόνια και όσο ενθυμούμε άνθρωπο του δήμου δεν είδα ποτέ). Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι στο διπλανό χωριό το χαράτσι είναι 6 ευρώ τον χρόνο. 

Υ.Γ .  Δεν είναι τα 10 ευρώ που θα πληρώσω εγώ και όλοι οι συμπολίτες μου, είναι η κοροϊδία της όλης υπόθεσης, γιατί πριν πάρω τηλέφωνο στον δήμο μίλησα με τον πρόεδρο του χωριού και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, πχ πληρώνουμε στους λογαριασμούς του νερού μικροποσά! 

Να επισημάνω δε ότι το 10ευρω στάλθηκε σε 3 άτομα της οικογενείας μου, στην μητέρα μου η οποία παίρνει σύνταξη ΟΓΑ 370 ευρώ και στην αδελφή μου. Και φυσικά σε όλους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στον δήμο.” 

Υπάρχει απάντηση απ` τον Δήμο Παιονίας;

Σχολιάστε