My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Μαθήματα Ιταλικής – Ισπανικής σε Λ.Π.Παιονίας

Μαθήματα Ιταλικής και Ισπανικής παραδίδει το Λαικό Πανεπιστήμιο Παιονίας.

Τα μαθήματα για την εκμάθηση της Ιταλικής Γλώσσας με στόχο την απόκτηση πτυχίου του πιστοποιητικού PLIDA (Progetto Lingua Italiana Dante Alighieri), μέσα από προγράμματα σπουδών του Λ.Π.Π « Μέγας Αλέξανδρος» έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο Δημαρχείο Αξιούπολης.

Εγγραφές για τη σύσταση νέων τμημάτων, τα οποία θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη, από τις 15 Ιουλίου έως τις 15 Αυγούστου στο email elegrob@yahoo.gr ή στο τηλ. 6972265668.

Επίσης, το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας “Μέγας Αλέξανδρος” διοργανώνει μαθήματα ισπανικής γλώσσας με σκοπό την απόκτηση πτυχίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη. Εγγραφές, από αρχές Ιουλίου έως 15 Αυγούστου στο τηλ. 6972265668 ή στο email elegrob@yahoo.gr

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στις 16 Ιουνίου τα επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργάνωσε το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας «Μέγας Αλέξανδρος», το οποίο σε ανακοίνωσή του τονίζει:

Να ευχαριστήσουμε τους εισηγητές/τριες που πλαισίωσαν με τις εισηγήσεις τους τομείς των Ανθρωπιστικών Σπουδών, με κεντρικό άξονα “Εισαγωγή στις βασικές έννοιες του Πολιτισμού” (Πολιτισμός, Ιστορία, Τέχνη, Θέατρο –Κινηματογράφος, Λαογραφία και Λογοτεχνία).

Η ανάγκη για εκπαίδευση και επιμόρφωση δεν εξαντλείται και το απέδειξαν οι φοιτητές/τριες του Λ.Π.Π «Μέγας Αλέξανδρος» με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του β εξαμήνου. Με το πέρας των σεμιναρίων χορηγήθηκαν βεβαιώσεις που πιστοποιούν τη συμμετοχή τους στα επιμορφωτικά σεμινάρια.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Αθανάσιο Λαπόρδα και τον Αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Γεωργίτσαρο για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Τα μαθήματα θα συνεχιστούν τον Οκτώβρη, στο δημαρχείο της Αξιούπολης στο 2ο όροφο κάθε Σάββατο 18.00-20.00,  το δε πρόγραμμα για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 θα ανακοινωθεί στους επόμενους μήνες.

 Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στα email  elegrob@yahoo.gr info@lpp.gr ή στο τηλ. 6972265668, αίτηση εγγραφής μπορείτε να βρείτε σε ηλεκτρονική μορφή στο www.lpp.gr

Σχολιάστε