My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μαζί στο δρόμο ΕΛΜΕ – δήμοι

sygkentrosi-syllalitirio-580x385Καθηγητές και εργαζόμενοι του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιούν σήμερα Δευτέρα κοινή κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις.
Με βάση απόφαση που έλαβαν την περασμένη Παρασκευή στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς καθηγητές από τα ΕΠΑΛ του νομού μας, που αντιμετωπίζουν ΑΜΕΣΑ τον κίνδυνο της απόλυσης, η ΕΛΜΕ, άλλοι εκπαιδευτικοί, καθώς και γονείς και μαθητές, αποφάσισαν “δράσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο-μίνι μνημόνιο, που προωθείται προς ψήφιση την Τρίτη από την κυβέρνηση, ενάντια σε όλες τις απολύσεις, για το δικαίωμα όλων στη δουλειά και για το δικαίωμα των μαθητών στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση”.
Η σημερινή κινητοποίηση ξεκίνησε στις 10 π.μ, με συνέλευση των καθηγητών στο 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Δημαρχείο, απ` όπου μαζί με τους εργαζόμενους στο Δήμο πραγματοποιήθηκε πορεία στην πόλη και στη διεύθυνση Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης.
Εξ` άλλου, στις 7 μμ, οι καθηγητές θα συμμετάσχουν στη συνέλευση σωματείων και φορέων στην ΕΤ3 στη Θεσσαλόνίκη, όπου θ` ακολουθήσει συναυλία.
Τέλος, αύριο Τρίτη οι καθηγητές θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ, καθώς και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του Κιλκίς.
“Συνάδελφοι, -ισσες,
ένας δρόμος μόνο υπάρχει για τους εκπαιδευτικούς: αγωνιστικός ξεσηκωμός, αγωνιστικό μέτωπο με το υπόλοιπο δημόσιο, συμπόρευση με τον ιδιωτικό τομέα, τους άνεργους, την κοινωνική πλειοψηφία, για να ηττηθεί η πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, που έχει βυθίσει την ελληνική κοινωνία στην ανεργία, τη σύγχρονη φτώχεια και εξαθλίωση”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.
Σχολιάστε