My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Μίσος, βία και προπαγάνδα

Της Άντας Ψαρρά.


Έξαλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι μιντιακοί υπασπιστές του για τη φοβερή και ακραία ενέργεια του «Ρουβίκωνα», μέλη του οποίου πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο κτίριο της γαλλικής πρεσβείας, ενέργεια την οποία έχουν επαναλάβει κατά πρεσβειών στο παρελθόν δεκάδες φορές και δεκάδες οργανώσεις, ειδικά δε όταν κάποια χώρα εμπλέκεται σε πολεμικές ενέργειες.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά αντέδρασε ο Κ. Μητσοτάκης, όπως και οι δορυφόροι του, που συνέχισαν σε όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας τις δηλώσεις «αποτροπιασμού» για τον «Ρουβίκωνα».

Το σχεδόν εξωφρενικό όμως ήταν ότι στο μεταξύ είχαν μεσολαβήσει οι αληθινά άγριες και βίαιες επιθέσεις αρχικά «αγανακτισμένων κατοίκων» και χρυσαυγιτών και στη συνέχεια αστυνομικών εναντίον προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο.

Μετά την υποστολή της σημαίας επιτέθηκαν στους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, ενώ κακοποίησαν πολλούς από αυτούς όπως και τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό τους.

Αυτές οι σκηνές βίας δεν συγκίνησαν ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που σπάραζε παλιότερα για το κρύο στη Μόρια, ούτε και τους δορυφόρους του.

Οι κόκκινες μπογιές του Ρουβίκωνα μετρούν περισσότερο από το κόκκινο αίμα των τραυματισμένων μεταναστών.

Με τίτλους «Πεδίο μάχης» και «εικόνες ντροπής» περιέγραψαν τα περισσότερα τηλεοπτικά Μέσα την εν ψυχρώ επίθεση εναντίων των μεταναστών.

Κανείς δεν αναρωτήθηκε γιατί συνέλαβαν τους τραυματισμένους μετανάστες και πρόσφυγες που ειρηνικά τόσες μέρες διαμαρτύρονταν, αντί να συλλάβουν τους επιτιθέμενους.

Ολα αυτονόητα για το κράτος δικαίου και τους υπερασπιστές του, τρομάρα μας!

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε