My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Μήνυμα Podemos σε ΣΥΡΙΖΑ

(Βίντεο) Τη στήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εκφράζει ο επικεφαλής του αριστερού ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, ο οποίος σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, σημειώνει:

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο επιλογές στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα, δύο υποψήφιοι: Ο υποψήφιος που ονομάζεται Άγκελα Μέρκελ και αντιπροσωπεύεται από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία και ο Έλληνας υποψήφιος – το όνομά του: Αλέξης Τσίπρας. Είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα επιλέξουν έναν Έλληνα νέο Πρωθυπουργό για τη χώρα. Νομίζω ότι στο Νότο της Ευρώπης χρειαζόμαστε Πρωθυπουργούς που θα υπερασπίζονται και θα προστατεύουν την εθνική κυριαρχία».

Προηγείται το Podemos

Με 4,7 ποσοστιαίες μονάδες προηγείται το κίνημα-κόμμα των Podemos στην Ισπανία, σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει την Κυριακή η εφημερίδα El Pais. Παράλληλα, καταγράφεται περαιτέρω συρρίκνωση των ποσοστών του Λαϊκού Κόμματος (PP) του πρωθυπουργού, Μαριάνο Ραχόι, ενώ το κόμμα της Ενωμένης Αριστεράς διατηρεί τα ποσοστά του.

Αντίθετα, σταθερότητα καταγράφουν τα ποσοστά της Ενωμένης Αριστεράς (Izquierda Unida), η οποία εξασφαλίζει ποσοστό 5,3%.

Ως μεγάλη έκπληξη εμφανίζεται, ωστόσο, το κεντροαριστερό καταλανικό «Κόμμα των Πολιτών», το οποίο στην πρώτη του καταγραφή σε δημοσκόπηση, λαμβάνει ποσοστό 8,1% στην πρόθεση ψήφου.

Σχολιάστε