My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μήνυμα Τζούρτζου για τις εκλογές

Μήνυμα του Αθανάσιου Τζούρτζου για το αποτέλεσμα των εκλογών:

Τώρα που οι τόνοι έχουν πέσει, οφείλουμε όλοι μας με νηφαλιότητα και κυρίως ευθύνη, να αξιολογήσουμε και να ερμηνεύσουμε το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα που έστειλαν με αυτό, οι κάτοικοι του δήμου μας.

Φίλες και φίλοι,

Οι δημότες και οι δημότισσες της Παιονίας έδειξαν με την επιλογή τους, ότι αγνόησαν τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, τις πρακτικές της συκοφαντίας και της παραπληροφόρησης αλλά και την προσπάθεια να κρυφτεί η αλήθεια.

Έδειξαν ωριμότητα σκέψης και επιλογής. Αξιολόγησαν ορθά και δίκαια και φυσικά επέλεξαν σωστά.

Αυτή τους την επιλογή έχουμε χρέος να την σεβαστούμε και να την αξιοποιήσουμε για το καλό των ανθρώπων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο για την Παιονία.

Πρώτα όμως, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες, άνδρες και γυναίκες, και φυσικά τους νέους ψηφοφόρους, που συμμετείχαν σε αρκετά μεγάλο ποσοστό στην εκλογική διαδικασία και έστειλαν το δικός τους μήνυμα.

Σε ότι με αφορά, θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνδημότες και συνδημότισσες μου, με ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια δημόσια δέσμευση, ότι θα σταθώ δίπλα τους για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα που θα συναντήσουν στη γειτονιά τους, στο χωριό τους, στον δήμο μας.

Υπόσχομαι να εργαστώ με σύνεση και αποφασιστικότητα για το καλό του τόπου μας και την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, χωρίς αποκλεισμούς, επιδιώκοντας συναινέσεις, συνεργασίες και μεγάλες πλειοψηφίες σε κάθε μας απόφαση.

Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, την εργατικότητα και την αγάπη για τον τόπο μας και κυρίως με εφόδια την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνδημότες μου, δεσμεύομαι ότι δεν θα τους απογοητεύσω ποτέ.

Κλείνοντας ευχαριστήσω και τον επικεφαλής του Συνδυασμού μας «Παιονία της Προόδου» και πλέον νέο δήμαρχο Παιονίας Κωνσταντίνο Σιωνίδη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου, καθώς και τους συνυποψήφιους μου, για τον καθαρό και έντιμο αγώνα που δώσαμε.

Πλέον μια νέα περίοδος ξεκινά για τον τόπο μας και στην πορεία αυτή θα είμαστε όλοι μαζί, γιατί στην προσπάθεια αυτή, δεν περισσεύει κανείς.

Σας ευχαριστώ”

Σχολιάστε