My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα ΔΗΜΑΡ για Πρωτομαγιά

Σε μήνυμά της για την Εργατική Πρωτομαγιά, η ΔΗΜΑΡ αναφέρει τα εξής:

           Η Πρωτομαγιά του 2012 βρίσκει τον εργαζόμενο ελληνικό λαό σε κατάσταση απελπισίας και απόγνωσης.

          Η πολιτική των μνημονίων και της ανελέητης λιτότητας, που εφαρμόζεται με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έχει βυθίσει στην ανέχεια και την ταπείνωση μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας με πρώτους απ’ όλους τη νεολαία και τις γυναίκες.

          Η μαζική συμμετοχή μας στον εορτασμό της φετινής Πρωτομαγιάς θα πρέπει να στείλει το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής.

          Ανατροπή της λογικής της μονόπλευρης και αδιέξοδης λιτότητας που πλήττει κύρια τα εισοδήματα της τάξης των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων και νίκης των δυνάμεων που αγωνίζονται να ξαναστήσουν όρθια την ελληνική κοινωνία, που σε δύο χρόνια είδε να χάνονται κατακτήσεις εκατό ετών.

          Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς με συγκεριμένες προτάσεις, που στοχεύουν στη γρήγορη απαγκίστρωση της χώρας από τη βαρβαρότητα των μνημονίων και του ΔΝΤ, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ.

          Οι επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαϊου αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να καταδικάσουμε την εφαρμοζόμενη πολιτική των τελευταίων τριανταοκτώ ετών που οδήγησαν τη χώρα μας στη διεθνή απαξίωση και να καταδικάσουμε τους αρχιτέκτονες του σημερινού χάους με ψήφο – πρόταση εξόδου από την κρίση.

          Η επόμενη ημέρα μπορεί να γίνει αφετηρία για θετικές εξελίξεις στο πολιτικό μας σύστημα. Και ακριβώς στην επίτευξη αυτού του στόχου θα θέσει όλες της τις δυνάμεις μετά τις εκλογές η ΔΗΜ.ΑΡ. “

 

Σχολιάστε