My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα για την μαύρη επέτειο

Σε μήνυμά του για τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, ο Γιώργος Φραγγίδης, μέλος της Κ.Π.Ε. και υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει τα εξής:

Συμπληρώθηκαν 52 χρόνια απο την Παρασκευή 21-4-1967 που κηρύχτηκε η δικτατορία των συνταγματαρχών στην Ελλάδα. Ήταν η ώρα 1.15 τα ξημερώματα που τα τάνκς του Στυλιανού Παττακού απο το στρατόπεδο του Γουδί, έκαναν την εμφάνησή τους στους δρόμους της Αθήνας.

Ήμουν μικρό παιδί που ο θόρυβος απο την αναστάτωση των γονιών μου, στην προσπάθεια να αποκρύψουν στοιχεία που θα <<ενοχοποιούσαν>> με τυχόν εύρεσή τους τον πατέρα μου για τα δημοκρατικά του φρονήματα, με ξύπνησαν με πολλά ερωτήματα, για ένα παιδί.

Το καθεστώς της ένστολης <<εθνικοφροσύνης>> άρχισε και διήρκησε για 7 χρόνια και 3 μήνες μέχρι στις Ιουλίου 1974 που κάτω απο το βάρος της λαΐκής αντίστασης η οποία εντάθηκε και με την εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, αλλά και το βάρος της εθνικής τραγωδίας των συνταγματαρχών με το πραξικόπημα της Κύπρου έναντι στο Μακάριο και την εισβολή των Τούρκων στο νησί για την οποία δυστυχώς δεν <<πλήρωσαν>>, κατέρευσε και αποκαταστάθηκε η δημοκρατία στη χώρα μας.

Αν και πέρασαν 52 χρόνια απο τότε, τα εγκλήματα της χούντας με φυλακές, εξορίες, δολοφονίες, βαρβαρότητες των βασανιστηρίων, δεν ξεχνιούνται και δεν πρέπει να ξεχαστούν. Οφείλουμε να θυμόμαστε, να τιμούμε και να διδασκόμαστε απο την προσφορά των χιλιάδων αγωνιστών της δημοκρατίας, οι οποίοι μας καλούν να απομονώσουμε κάθε μορφή βίας, μίσους, εθνικισμού, ρατσισμού και να πολεμούμε πολιτικά στην καθημερινή μας ζωή το φασισμό, μη επιτρέποντες στους νεοναζί να παίζουν ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας, αλλά και στην Ευρώπη.

Σήμερα που οι νοσταλγοί της ακροδεξιάς και του ναζισμού σηκώνουν κεφάλι, επιβάλλεται περισσότερο απο κάθε άλλη φορά η ενδυνάμωση και στήριξη της Δημοκρατίας των αρχών και των λειτουργιών της, μακριά απο φαινόμενα λαΐκισμού και φανατισμού. Οι ανάγκες των καιρών, απαιτούν ειλικρίνεια, αλήθεια, συνεργασία και ενότητα όλων μας.”

Σχολιάστε