My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα για την εθνική μας επέτειο

Εορταστικό μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την εθνική μας επέτειο -‘’Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους, έθνη δεν υπάρχουν’’

“Διπλή γιορτή θρησκευτική και εθνική, διπλή χαρά! Οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα γιατί γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για την ελευθερία του γένους από τα δεσμά της οθωμανικής σκλαβιάς και τυραννίας.

Το επαναστατημένο έθνος φλεγόταν από τον πυρετό της ελευθερίας. ‘’Ως μία βροχή έπεσεν εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και ο κλήρος μας και οι προεστοί μας και οι καπεταναίοι και οι πεπαιδευμένοι και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό και εκάμαμε την Επανάσταση’’.

Μετρώντας σχεδόν δύο αιώνες από την εθνική εποποιία του 1821 που με στερήσεις και αμέτρητες θυσίες, θεμελίωσε την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους, τιμούμε τις ηρωικές μορφές των αγωνιστών μας και κρατάμε σαν πολύτιμο φυλαχτό τα λόγια του στρατηγού Μακρυγιάννη ‘’Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία τους έθνη δεν υπάρχουν’’. Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα στην Πατρίδα μας. Χρόνια Πολλά σε όλους.”

Σχολιάστε