My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Μήνυμα για έναρξη σχολικής χρονιάς

Μήνυμα του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, Κώστα Αθανασόπουλου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς:

“Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με την ευκαιρία έναρξης της σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζουμε στα σχολεία μας και σας ευχόμαστε μία νέα δημιουργική χρονιά προόδου και επιτυχιών!

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια να επιτύχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας των σχολείων για την έναρξη της νέας χρονιάς. Τα βιβλία βρίσκονται στα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και μεγάλος αριθμός αναπληρωτών, έχουν τοποθετηθεί στις σχολικές μονάδες που θα διδάξουν.

Για τους μαθητές και τις μαθήτριες η πρώτη μέρα του σχολικού έτους είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι αποτελεί αφετηρία νέων στόχων και συνοδεύεται από ελπίδες και προσδοκίες. Τους καλούμε σε μία συνεπή και επιμελή προσπάθεια, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που τους παρέχεται για μάθηση και τους διαβεβαιώνουμε πως θα έχουν δίπλα τους, ως υποστηρικτές και συμπαραστάτες, τους καθηγητές τους και τη Διεύθυνση.

Και γι’ αυτό ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τον καθένα χωριστά, που με το ζήλο, την ευσυνειδησία και την ευαισθησία που αρμόζει σε κάθε εκπαιδευτικό λειτουργό καθοδηγούν και στηρίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ευχόμαστε καλή δύναμη, υγεία, και αντοχή στον αδιάκοπο αγώνα για την πρόοδο των παιδιών σας.

Ας συνεργαστούμε όλοι και ας καταβάλουμε την μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, την «Καλή σχολική χρονιά!»”

Σχολιάστε