My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Μέριμνα για τους παιδικούς σταθμούς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης επισκέφθηκε τους δημοτικούς παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Κιλκίς, της Νέας Σάντας και της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (ΚΔΕΚ).

Ο κ. Κυριακίδης, συνοδεία του προέδρου του αρμόδιου Οργανισμού Δημήτρη Θεοδωρίδη και της προέδρου της ΚΔΕΚ Χρυσής Σοφού, επιθεώρησαν τους χώρους και τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, καθώς έχουν τοποθετηθεί αντιολισθητικά πατώματα, προστατευτικά κιγκλιδώματα και κουπαστές σκάλας, μεμβράνες ασφάλειας στους υαλοπίνακες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έλεγχοι για την στατική επάρκεια των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Μέλημα του Δήμου Κιλκίς, υπογράμμισε ο κ. Κυριακίδης, είναι να δημιουργήσει καλύτερες υποδομές στην προσχολική αγωγή που να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών και τις σύγχρονες απαιτήσεις της οικογένειας. Για το λόγο αυτό άλλωστε διαπιστώνεται πληρότητα στους σταθμούς καθώς όλες οι αιτήσεις εγγραφής έχουν γίνει δεκτές.

Το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται σημειακές αποκαταστάσεις χρωματισμών στα  διδακτήρια που ελέγχθηκαν για τη στατική τους επάρκεια και η προμήθεια νέου εξοπλισμού επίπλων.

Σχολιάστε