My Twitter Feed

24 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Μάθανε ότι ξεπουλιόμαστε…

pame louketoΠάμε Λουκέτο – Του Λάκη Μπέλλου (efsyn.gr)

Ανάπτυξη και όχι πολιτική λιτότητας είναι η λύση για τον Νότο. Να βοηθήσουμε αυτούς που τους αλλάξαμε τα φώτα, τους λιώσαμε και τους πατήσαμε στο κεφάλι και τους ξεσχίσαμε. Αυτά έγραψε πανω-κάτω σε επιστολή, ήδη μπεστ σέλερ, ο Σόιμπλε στον Ρέσλερ.

 

Γιατί με επιστολή και δεν του τα είπε από κοντά; Για να το μάθει το «Σπίγκελ», να το κάνει θεματάρα, να το μάθει όλη η Νότια Ευρώπη, να πανηγυρίσει και να κλάψει από συγκίνηση.

 

Καλά, πώς μας αγάπησε ο Σόιμπλε και θέλει να αναπτυχθούμε, να μας δώσει και λεφτά; Είναι το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» από την ανάποδη. Ο βιαστής αγαπάει το θύμα του.

 

Απόψε, αν δεν το ξέρετε, έχουμε «Σύνοδο Κορυφής». Ετσι τουλάχιστον χαρακτήρισε τη σύσκεψη αρχηγών το Mega. Κρέμεται η ανθρωπότητα από τα χείλη τους.

 

Η σύσκεψη δύο από τους αρχηγούς τούς βρίσκει στα χειρότερά τους. Στα όρια του στατιστικού λάθους είναι να μπουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στη Βουλή. Δηλαδή, μπαίνουν μόνο από λάθος.

 

Να διαβάζετε ολόκληρα τα ρεπορτάζ. Γυρίζει ο Γιώργος στην Ελλάδα για να πολεμήσει στη Βουλή. Πριν όμως, συνεχίζει το ρεπορτάζ, θα επισκεφθεί Σκοτία, Δανία, Κιργιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σαμόα, Κάτω Βόλτα, Νίγηρα, Νιγηρία και Λουξεμβούργο.

 

Η νέα μόδα να κηρύσσεται ανεπιθύμητος ο Παπανδρέου σε όποια χώρα προγραμματίζει να πάει, είναι εντελώς απαράδεκτη. Πρέπει να αντιμετωπιστεί με αντιρατσιστικό νόμο.

 

Ουρές στις τράπεζες για τις βεβαιώσεις τόκων καταθέσεων ακόμα και για μηδέν ευρώ. Ευτυχώς βολεύτηκα. Μπήκα στην ουρά το πρωί και πήρα αριθμό προτεραιότητας 19.456. 873.

 

Τουλάχιστον Στουρνάρας – Θεοχάρης φροντίζουν για την ηλεκτρονική επιμόρφωση όλων. Γιαγιάδες και παππούδες έχουν ξαμοληθεί στο κυνήγι να βγάλουν κωδικό για τη φορολογική δήλωση και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά.

 

Δεν είναι δύσκολο πάντως. Ο παππούς μου έγινε χάκερ και έστειλε κιόλας την ηλεκτρονική δήλωση. Το εισόδημα που δήλωσε για το 2012 είναι 760.690.783.111.832,45 ευρώ.

 

Ο παππούς μπήκε στο Ιντερνετ, αλλά λίγοι το κατάφεραν γιατί δεν λειτουργεί κανονικά το TAXIS. Είτε σε πετάει έξω, είτε σε στέλνει στο youporn.

 

Η Μέρκελ συμφωνεί βέβαια με Ρέσλερ – Σόιμπλε. Δεν έγραψε επιστολή γιατί ήταν απασχολημένη με τον γερμανικό τελικό στο Γουέμπλεϊ. Εκεί έριξε έξω όλους όσοι στοιχημάτισαν ότι θα φοράει πάλι το γνωστό λαχανί ταγέρ. Φόρεσε μοβ.

 

Ηταν όμως η καλύτερη βραδιά της ζωής της. Φίλησε τουλάχιστον 40 παίκτες, βασικούς και αναπληρωματικούς. Το παθιασμένο φιλί της με τον Ριμπερί αναδείχτηκε η φωτογραφία της χρονιάς.

 

………………………………………….. 

 

…πλάκωσαν και οι Σόιμπλε – Ρέσλερ

Σχολιάστε